Filter

Pris
DKK 141 DKK 327
Længde (cm)
mere.. mindre
Erstat (watt)
15 58
Forbrug
7 W 185 W
Lysstyrke
860 lm 3300 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
Filter

Dæmpbar T8 LED lysstofrør

Dæmpbar T8 LED lysstofrør

Vi er nu klar med T8 LED lysstofrør med dæmpning. Her ser du vores store udvalg af lysstofrør med dæmpning. De tider er for længst forbi, hvor et lysstofrør ikke kunne meget andet end at lyse. Det var for så vidt også godt nok. Men der er sket meget siden da.
I dag fører vi hos MrPerfect også et stort udvalg af såkaldte dæmpbare lysstofrør. Det vil sige lysstofrør, hvor du selv kan bestemme, hvor kraftigt de skal lyse. Og det kan der være mange fordele ved. Du kan således bruge rummet, hvor lysstofrørene hænger til flere formål.

Få en effektiv belysning med LED lysstofrør

Lysstofrør har været kendt i mange år. Helt traditionelt set er et lysstofrør et såkaldt gasudledningsrør. Det fungerer ved, at en gas bestående af ædelgas og kviksølvdampe udsender ultraviolet stråling i et glasrør som følge af en elektrisk udladning.
Denne ultraviolette stråling absorberes af et fluorescerende materiale, der befinder sig på indersiden af glasrøret. Og det er i netop denne proces, at det fluorescerende stof omsættes til synligt lys. Altså det lys der udsendes fra lysstofrøret, og som er med til at give en effektiv belysning, hvor der end er brug for det. Det er altså ren fysik, når et lysstofrør lyser.
Se vores øvrige udvalg af LED lysstofrør her.

 

T8 specifikationer

Er du i tvivl om noget, kan du finde svar i vores guide om LED lysstofrør og armatur her. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail til at hjælpe dig videre med dit projekt.

Nedenfor kan du se specifikationer på T8 lysstofrør.

15W = 44 cm

18W = 60 cm

30W = 90 cm

36W = 120cm

38W = 105 cm

58W = 150 cm

Ofte stillede spørgsmål til dæmpbar T8 LED lysstofrør
Hvad er et lysstofrør?
Traditionelt set er et lysstofrør et såkaldt gasudledningsrør. Det er ren fysik, der sker, når et lysstofrør lyser.
Hvad er fordelen ved at kunne dæmpe lyset?
Der er mange fordele ved, at du kan bestemme hvor kraftigt dit LED lysstofrør skal lyse. Blandt andet at du kan bruge rummet, hvor lyset hænger til flere formål.
Hvilken kulør skal jeg vælge til mit LED lysstofrør?
Der er flere kulører at vælge mellem. Vælg den varme hvide for en hyggelig belysning, den neutrale for et godt arbejdslys og den kolde hvide for et tydeligt blåt skær.