Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Længde (cm)
mere.. mindre
Erstat (watt)
15 58
Forbrug
7 W 25 W
Lysstyrke
780 lm 3375 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
Filter

Dæmpbar T8 LED lysstofrør

Vi er nu klar med T8 led lysstofrør med dæmpning. Se vores store udvalg af lysstofrør med dæmpning. Køb dæmpbar lysstofrør til nettets billigste priser hos Mrperfect.dk


Prisgaranti på led projektører

Dæmpbare lysstofrør

De tider er for længst forbi, hvor et lysstofrør ikke kunne meget andet end at lyse. Det var for så vidt også godt nok. Men der er sket meget siden da. I dag fører vi hos Mr. Perfect også et stor udvalg af såkaldte dæmpbare lysstofrør. Det vil sige lysstofrør, hvor du selv kan bestemme hvor kraftigt de skal lyse. Og det kan der være mange fordele ved!

Hvad er et lysstofrør?

Lysstofrør har været kendt i mange år. Helt traditionelt set, er et lysstofrør et såkaldt gasudledningsrør. Det fungerer ved at en gas bestående af ædelgas og kviksølvdampe udsender ultraviolet stråling i et glasrør som følge af en elektrisk udladning. Denne ultraviolette stråling absorberes af et fluorescerende materiale, der befinder sig på indersiden af glasrøret.

Og det er i netop denne proces, at det fluorescerende stof omsættes til synligt lys. Altså det lys der udsendes fra lysstofrøret og som er med til at give en effektiv belysning, hvor der end er brug for det. Det er altså ren fysik, når et lysstofrør lyser.

Nedenfor kan du se spcifikationer på T8 lysstofrør

T8 specifikationer

15W = 44 cm

18W = 60 cm

30W = 90 cm

36W = 120cm

38W = 105 cm

58W = 150 cm