Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter

EXIT/Nødudgangsskilte LED

Hos MrPerfect forhandler vi exit-skilte, eller såkaldt nødudgangsskilte, i et assorteret udvalg, hvor du finder skilte, der passer til netop dit formål. Har du en bygning, hvor der skal være skiltning i forhold til nødudgange, har vi lige det, du står og mangler. Vi har mange års erfaring med belysning, lamper og pærer i massevis og kan derfor rådgive dig til den helt rigtige løsning.

 • V-Tac væg- eller loftmonteret LED exit skilt
  2W, Samsung LED chip, 140 lumens
  DKK 470,40 DKK 588,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Et flugtvejsskilt med lys er anvendeligt alle steder, hvor man kan få brug for klart at kunne finde nødudgangen hurtigt ved hjælp af et nødudgang skilt. Det er ofte et lovkrav i visse bygninger at der er en flugt procedure og i disse tilfælde er det en fordel at have overvejet et flugtvejsskilt med LED. Der medfølger et NI-Cd 4.8V, 600mAH batteri,...

 • V-Tac nedhængt LED exit skilt
  2W, 120 lumens
  Exit/Nødudgang skilte LED V-Tac nedhængt LED exit skilt - 2W, 120 lumens A+
  • 120lm Lysstyrke
  • 2W Forbrug
  DKK 586,40 DKK 733,00 inkl moms.
  Nedsat pris!
  Udsolgt

  Et flugtvejsskilt med lys er anvendeligt alle steder, hvor man kan få brug for klart at kunne finde nødudgangen hurtigt ved hjælp af et nødudgang skilt. Det er ofte et lovkrav i visse bygninger at der er en flugt procedure og i disse tilfælde er det en fordel at have overvejet et flugtvejsskilt med LED. Der medfølger et NI-Cd 3.6V, 600mAH batteri, som...

 • V-Tac loftmonteret/indbygget LED exit skilt
  2W, Samsung LED chip
  Exit/Nødudgang skilte LED V-Tac loftmonteret/indbygget LED exit skilt - 2W, Samsung LED chip A++
  • 160lm Lysstyrke
  • 2W Forbrug
  DKK 440,80 DKK 551,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Et flugtvejsskilt med lys er anvendeligt alle steder, hvor man kan få brug for klart at kunne finde nødudgangen hurtigt ved hjælp af et nødudgang skilt. Det er ofte et lovkrav i visse bygninger at der er en flugt procedure og i disse tilfælde er det en fordel at have overvejet et flugtvejsskilt med LED. Der medfølger et NI-Cd 4.8V, 600mAH batteri, som...

 • V-Tac 4W LED nødbelysning
  Til væg/loft/undersænket montering, 110 lumen, inkl. batteri og piktogrammer
  DKK 300,00 DKK 375,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Komplet nødbelysningsarmatur med indbygget LED. Ved strømsvigt lyser armaturet lampen stadig. Armaturet lyser i op til 3 timer ved strømsvigt. Indbygget batteri. Synlig fra siden op til 22 meter. Fuldt opladet efter 12 timer (36 timer første gang)

 • V-Tac 3W LED nødbelysning
  Til væg/loft montering 140 lumen, inkl. batteri og piktogrammer
  DKK 256,00 DKK 320,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Komplet nødbelysningsarmatur med indbygget LED.Ved strømsvigt armaturet lampen stadig. Armaturet lyser i op til 3 timer ved strømsvigt. Indbygget batteri. Synlig fra siden op til 22 meter.Der medfølger piktogrammer. Fuldt opladet efter 12 timer (36 timer første gang)

 • V-Tac 4W LED nødbelysning
  Til væg/loft montering 190 lumen, inkl. batteri og piktogrammer
  DKK 314,40 DKK 393,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Komplet nødbelysningsarmatur med indbygget LED. Ved strømsvigt armaturet lampen stadig. Armaturet lyser i op til 3 timer ved strømsvigt.Indbygget batteri.Synlig fra siden op til 22 meter.Fuldt opladet efter 24 timer (36 timer første gang)

 • 45W Batteri nødbelysning
  Passer til vores 60x60 og 120x30 LED paneler
  DKK 396,00 DKK 495,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

 • V-Tac nedhængt/indbygget LED exit skilt
  2W, 120 lumens
  Exit/Nødudgang skilte LED V-Tac nedhængt/indbygget LED exit skilt - 2W, 120 lumens A+
  • 120lm Lysstyrke
  • 2W Forbrug
  DKK 391,20 DKK 489,00 inkl moms.
  Nedsat pris!
  Udsolgt

  Et flugtvejsskilt med lys er anvendeligt alle steder, hvor man kan få brug for klart at kunne finde nødudgangen hurtigt ved hjælp af et nødudgang skilt. Det er ofte et lovkrav i visse bygninger at der er en flugt procedure og i disse tilfælde er det en fordel at have overvejet et flugtvejsskilt med LED. Der medfølger et NI-Cd 3.6V, 600mAH batteri, som...

Exit-skilte er påkrævet, hvor mennesker skal opholde sig. Ikke i almene boliger, men når man taler om erhverv og offentlige bygninger, hvor mennesker færdes. De kommer i forskellige afstøbninger, og det kommer naturligvis an på størrelsen af den pågældende bygning, hvor mange og hvor store nødudgangsskilte du reelt har behov for.

Vil du høre mere om vores forskellige løsninger og produkter, er du altid velkommen til at rådføre dig med en af vores specialister. Alle vores priser er fordelagtige, og du vil derfor kunne købe store partier hjem ad gangen til en attraktiv pris. Ønsker du et særtilbud eller lignende, kan du kontakte os for nærmere vejledning.

Nødudgangsskilte i høj kvalitet

Når det kommer til lamper og pærer, kan vi vores kram. Exit-skilte er et produkt, som alle offentlige instanser og erhverv har behov for, og derfor er vi vant til at forhandle disse. Vi vælger altid kvalitet frem for alt, fordi den billigste løsning altid viser sig at være den absolut dyreste. Køber du en masse nødudgangsskilte, der ikke virker efter kort tid eller koster dig en masse tid i reparation, er det penge givet dårligt ud. Så hellere vælge rigtigt første gang.

Men hvordan ved du, om du vælger rigtigt? Det gør du ved at handle hos os. Vi udvælger nøje alle vores exit-skilte, således at vi kan stå inde for såvel holdbarhed som kvalitet. Vi rådgiver naturligvis også om pærer dertil, hvilket vi har gjort i mange år, og derfor ved vi alt, der er at vide om pærer – særligt LED-pærer. Hvor du placerer dine exit-skilte, er der også regler for, samt hvor mange nødudgange der skal være i et lokale. Alt dette er du sikkert informeret om af ejeren af bygningen eller ved opførelsen, hvis du selv er indehaver. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst ind.

Få hurtig levering lige til døren

Når du handler hos MrPerfect, skal du ikke vente længe på dine nødudgangsskilte. Vi garanterer levering inden for 24 timer, da vi ved, hvor irriterende det kan være at skulle vente i flere dage eller uger på at få leveret dine exit-skilte. Særligt hvis det gør, at du fx ikke kan have mennesker i din bygning. Der skal nemlig på alle tider af døgnet være tydelige exit-skilte ved hver nødudgang.

Hvorfor bevæge dig ned i en gammel isenkræmmer, når du skal købe pærer og lamper, når du kan shoppe online, få leveret lige til døren og gøre det, når du har tid. Det er fleksibelt, og vi lover som sagt, at du får dine produkter inden for kort tid. Der er en god grund til, at vi har ratingen 9.7 ud af 10 mulige på Trustpilot.

Vores kunder kan lide vores produkter på grund af den høje kvalitet til den lave pris. Og så er servicen bare i orden, da det er vores absolut største fokus. Det skal være som at handle i en fysisk butik, hvor du kan få al den hjælp, du har brug for og ønsker.

Kontakt os, hvis du vil have assistance til at vælge et produkt eller høre mere om funktioner, holdbarhed, brændetid og meget andet. Køb dine exit-skilte/nødudgangsskilte hos os, og få levering på 24 timer.