Filter

Filter

Smart Home

Vælg kategori nedenfor:

Billige Google Home pærer og tilbehør

Google Home pærer er intelligente og besparende pærer, som er stemmestyrede. Det betyder, at de kan betjenes ved at tale til dem. Teknologien udvikles hele tiden, og det gælder i særlig grad indenfor elektronik og belysning.
Google Home belysning er blot en start, og indenfor de næste par år vil størstedelen af alle danske hjem være udstyret med Google Home belysning.
 

Hvordan betjener man Google Home belysning?

Du betjener Google Home belysning ved at uploade stemmestyring. Du bestemmer helt selv, hvad du vil sige for at tænde og slukke lyset. Det kan eksempelvis være: "Så er kongen hjemme" og "Så skal kongen i seng".
Du kan også bruge forskellige sætninger i forskellige rum. Eksempelvis kan du i børneværelset kommandere med "Prinsen/prinsessen skal i seng" – det vil børnene elske. Denne type pære er altså fremtiden inden for belysning, og nu kan du købe dem hos MrPerfect. 
Funktionen med Google Home findes til en række af vores produkter her i webshoppen. Se eksempelvis flere udgaver af E27 LED pæren, der virker med Google Smart Home. Du kan også finde et udvalg af vores loftslamper, der kan kobles på Google Home-funktionen.
 

Er Googles intelligente belysning noget for mig?

Ønsker du et smart og moderne hjem? Eller vil du blot sætte prikken over i'et i din drømmebolig? Google Homes intelligente belysning er fremtiden, og nu har du muligheden for at imponere både gæster og familiemedlemmer.
Vi hos MrPerfect ser Google Home spots som et absolut must i nye helårshuse. Vi lagerfører lige netop den Google Home pære, som passer perfekt til din indretning. Med Google Home har du et hav af muligheder, og kun fantasien sætter grænser.
MrPerfect er en af de første og største forhandlere af alle typer Google Home pærer og belysning. Vi har altid et stort udvalg i forskellige designs, farver og lysstyrker. Læs mere om vores Smart Home produkter her. Ønsker du rådgivning, kan vi kontaktes på 71999937.

Ønsker du rådgivning, kan vi kontaktes på 71999937.


Ofte stillede spørgsmål til Smart Home produkter
Hvad er Smart Home pærer?
Smart Home betyder, at et produkt er forbundet til internettet eller et intern netværk. Det betyder, at man kan styre produktet med andre Smart Home kontakter eller f.eks. via en app på sin smartphone.

Smart Home pærer har mange forskellige funktioner, såsom auto tænd og sluk, dæmpning, kold til varm og nogle kan også skifte farve.
Hvordan virker en Smart Home pære?
En Smart Home pære fungerer ved, at man tilslutter den til WiFi eller via bluetooth eller en app. Når Smart Home pæren er forbundet, er det muligt at kontrollere den med sin mobiltelefon. Smart Home pæren kan også opsættes til at blive styret af Google assistent eller Amazon Alexa.
Hvorfor vil min smart pære ikke forbinde?
Der kan være tre årsager til, at Smart pæren ikke forbinder til netværket. Vær sikker på, at WiFi signalet er 2,4 GHz og ikke 5 GHz. Sørg for at produktet er i forbindingsmode – ofte betyder det, at lyset blinker ca. to blink i sekundet. Sørg for at være tæt på WiFi modemet gerne inden for 2 meter – dette er kun i forbindelsesfasen.

Hvis det stadig ikke lykkes, anbefaler vi at prøve at slå mobilsignalet fra på din mobiltelefon under forbindelsesfasen og prøve igen.