Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
6 W 200 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

Billige LED loftslamper

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

MrPerfect forhandler billige loftslamper. Se vores sortiment nedenfor.

Prisgaranti på led projektører


Billige LED Loftslamper fra Mrperfect.dk

På MrPerfect.dk har vi et stort udvalg af loftslamper, og i mange varianter. Det er kendetegner en god loftslampe, er det lys som den giver. Her kan du vælge imellem flere typer, hvor nogle afgiver et koldt lys og andre varmere lys. Vores LED varianter er alle meget lys effektive, og det vil sige, at de giver utroligt meget lys, men med et minimum af strømforbrug. Det LED belysning når det er bedst. En loftslampe er typisk placeret et sted i loftet, hvorfra den skal oplyse et større område eller rum. Jo længere væk fra lampen, des svagere bliver lysstyrken, men med LED virker det som om at svækkelsen bliver mindre. LED afgiver heller ikke den farlige UV-stråling, og derfor er LED belysning også sundere for os mennesker.

Hvad skal du være opmærksom på ved LED loftslamper?

Vores udvalg er meget varierende, og du kan helt sikkert finde en model, som passer lige til dit formål. Vi har fikantede og aflange, nærmest som paneler, og vi har runde og næsten ovale typer. Det du skal kigge efter i vores produktkategori, er antal lumen, som fortæller dig lidt om lysstyrken, og så selvfølgelig strømforbruget i antal Watt. Du kan godt vælge loftslamper med et meget lavt forbrug, men lysstyrken er også derefter. Er rummet stort, så skal du nok gå efter 20 Watt, mens et lille rum sagtens kan nøjes med for eksempel omkring 10 Watt. En anden vigtig faktor, handler også om, hvad lyset skal bruges til. Er det rumbelysning, læse+ eller arbejdsbelysning med mere. Arbejdsbelysning er noget man skal tage meget alvorligt. For at du kan være effektiv i mange timer i træk, så skal lyset være perfekt, og det gælder både i forhold til lysvinkel, refleksioner kan give gener i øjnene, lysstyrken som er afgørende for hvad du kan se, og ikke mindst om du skal anstrenge dine øjne mere end hvad godt er. Når dine øjne bliver anstrengte, så giver det mange følger, blandt andet svien i øjnene, hovepine eller migræne, og på længere sigt, vil det kunne skade din synsevne betydeligt. Derfor skal du sikre dig, at dit arbejdslys altid er optimalt, særligt hvis der er tale om mange timers arbejde i træk. Selvom dit lys er stærkt nok, så skal du være opmærksom på lysvinklen, så du ikke får lyset forkert tilbage i øjnene. Refleksioner kan også skade eller belaste dine øjne, og jo mere dine øjne anstrenges, jo mindre koncentrationevne vil du have, når du skal arbejde.

Fordele med LED loftslamper

LED er den helt nye lyskilde som flere og flere vælger til i boligen. Det skydes helt sikkert økonomi, hvor du kan spare op til 70 procent med det nye lys, i forhold til lidt ældre pærer. Det koster ikke meget mere, at skifte til LED, men besparelsen på el regningen er betydelig, og så får du en meget længere levetid på de nye LED pærer ellr rør - op til fem gange så lang levetid med LED. Det er værd at tage med i dine betragtninger, når du skal skifte til nyt. Tænk også på det meget sundere lys. Nogle fortæller at lyset virker meget anderledes, og i starten virker det helt forkert, men det er altså meget bedre. Det er et spørgsmål om lige at vænne sig til et andet skær og en anden styrke, og så er det helt sikkert, at du hurtigt vil adoptere LED ind i din bolig, som fremtidens belysning. Se dig rundt omkring herinde, og se, om vi ikke har lige det du kan bruge + loftslamper, pendler, pærer, eller noget helt andet.