Filter

Pris
DKK 4 DKK 1499
Forbrug
6 W 200 W
Kulør
mere.. mindre
Spridning
mere.. mindre
Filter

Loftslamper

Prisgaranti på led projektører

Brug for en ny loftslampe? Find billige LED loftslamper her

På MrPerfect har vi et stort udvalg af loftslamper, og de kommer i mange varianter. Vi forhandler billige loftslamper. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og -spots, hvor kvaliteten er i top.


Kendetegnende ved en god loftslampe er det lys, som den giver. Her kan du vælge mellem flere typer, hvor nogle afgiver et koldt lys og andre et varmere lys. Vores LED varianter er alle meget lyseffektive, og det vil sige, at de giver utroligt meget lys, men med et minimum af strømforbrug. Det er LED belysning, når det er bedst.


En loftslampe er typisk placeret et sted i loftet, hvorfra den skal oplyse et større område eller rum. Jo længere væk fra lampen, des svagere bliver lysstyrken, men med LED virker det som om, at svækkelsen bliver mindre. LED afgiver heller ikke den farlige UV-stråling, og derfor er LED belysning også sundere for os mennesker.


 

Hvad skal du være opmærksom på ved LED loftslamper?

Vores udvalg er meget varierende, og du kan helt sikkert finde en model, som passer lige til dit formål. Vi har firkantede og aflange, nærmest som paneler, og vi har runde og næsten ovale typer. Det du skal kigge efter i vores produktkategori, er antal lumen, som fortæller dig lidt om lysstyrken, og så selvfølgelig strømforbruget i antal Watt.


Du kan godt vælge loftslamper med et meget lavt forbrug, men lysstyrken er også derefter. Er rummet stort, skal du nok gå efter 20 Watt, mens et lille rum sagtens kan nøjes med for eksempel omkring 10 Watt. En anden vigtig faktor handler også om, hvad lyset skal bruges til. Er det rumbelysning, læse- eller arbejdsbelysning, der er tale om.


Arbejdsbelysning er noget, man skal tage meget alvorligt. For at du kan være effektiv i mange timer i træk, så skal lyset være perfekt, og det gælder på flere parametre. Både i forhold til lysvinkel samt eventuelle refleksioner, der kan give gener i øjnene. Derudover er lysstyrken afgørende for, hvad du kan se og ikke mindst for, om du skal anstrenge dine øjne mere, end hvad godt er.


 

Fordele med LED loftslamper

Når dine øjne bliver anstrengte, giver det mange følger, blandt andet svien i øjnene, hovepine eller migræne, og på længere sigt vil det kunne skade din synsevne betydeligt. Derfor skal du sikre dig, at dit arbejdslys altid er optimalt, særligt hvis der er tale om mange timers arbejde i træk.


Selvom dit lys er stærkt nok, så skal du være opmærksom på lysvinklen, så du ikke får lyset forkert tilbage i øjnene. Refleksioner kan også skade eller belaste dine øjne, og jo mere dine øjne anstrenges, jo mindre koncentrationsevne vil du have, når du skal arbejde.


 

Hurtig tilvænning

LED er den helt nye lyskilde, som flere og flere vælger til i boligen. Det skyldes helt sikkert økonomi, da du kan spare op til 70 procent med det nye lys i forhold til traditionelle pærer. Det koster ikke meget mere at skifte til LED, men besparelsen på elregningen er betydelig.


Derudover får du en meget længere levetid på de nye LED pærer eller rør – op til fem gange så lang levetid med LED. Det er værd at tage med i dine betragtninger, når du skal skifte til nyt. Tænk også på det meget sundere lys.


Nogle fortæller, at lyset virker meget anderledes, og i starten virker det helt forkert, men det er altså meget bedre. Det er et spørgsmål om lige at vænne sig til et andet skær og en anden styrke, og så er det helt sikkert, at du hurtigt vil adoptere LED ind i din bolig som fremtidens belysning. Kig rundt omkring på siden, og se om vi ikke har lige det, du skal bruge – loftslamper, pendler, pærer, eller noget helt andet.

Ofte stillede spørgsmål til loftslamper
Hvad er fordelen med LED loftslamper?
En af fordelene ved LED loftslamper er, at de giver et rigtig godt lys. Derudover er LED billige i drift, da de har en meget lang levetid og et lavt forbrug.
Hvilke rum passer LED pærer til?
Der findes LED pærer til alle slags rum. Det handler blot om at vælge den rette pærer samt en passende kulør – varm hvid, kold hvid eller neutral.
Hvorfor er det vigtigt med godt lys?
Den rette belysning er meget vigtig. Det er især vigtigt, når du skal finde en god arbejdsbelysning, så du får et lys, der er godt til dine øjne, og så du kan arbejde effektivt i mange timer.