Filter

Price
DKK 672 DKK 2280
Filter

Projektører til jagt

Specialfremstillede LED projektører til jagt

Her finder du vores specialfremstillede LED projektører, der er særdeles velegnet til reguleringsjagt. Det er Danmarks absolut kraftigste LED projektører til netop dette formål.

Projektørerne lyser grønt, hvilket betyder, at dyrene ikke bliver skræmt, når lyset er tændt. Dette, sammen med den meget smalle spredning af lyset, sikrer, at lyset bliver fokuseret derhen, hvor du vil have det.

Den specialfremstillede projektør er et prismæssigt godt alternativ til fx natkikkerter. Lyset er fremragende i kombination med hochsitz, jagttårne, jagtskjul, jagtstiger eller skydestokke. Der er mulighed for tilkobling enten direkte til 230V eller til 24V via batteri.


Stort udvalg af LED lys hos MrPerfect

Se i øvrigt vores store udvalg af projektører til andre formål. Hos MrPerfect sælger vi også en række forskellige LED projektører til køretøjer, således at det er lettere at arbejde udendørs i skumringen, og når det er blevet mørkt. Se også vores projektører med sensor, der kan tænde automatisk.

En af fordelene ved LED lys er, at LED lys har et meget lavt forbrug sammenlignet med traditionelle lyskilder som glødetrådspæren. Derudover har LED lys en lang levetid og skal derfor ikke skiftes så tit. Læs mere om besparelse på LED lys og prøv vores udregningsmodel her.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hos MrPerfect er vi specialister inden for LED lys, og vi rådgiver både private og erhvervskunder. Har du spørgsmål, skal du endelig tage kontakt. Vores kundeservice sidder klar ved både telefon og mail.

Er du erhvervskunde med en større ordre, kan du tage fat i os for at høre nærmere om muligheden for at opnå mængderabat..Ofte stillede spørgsmål til specialfremstillede LED projektører til jagt
Hvad er fordelen ved LED lys?
Der er mange fordele ved LED lys frem for traditionelle lyskilder som halogenpæren og glødetrådspæren. LED lys udmærker sig eksempelvis ved at have en meget lang levetid.
Hvad kan LED projektører til jagt kombineres med?
Lyset fra LED projektørerne er fremragende sammen med hochsitz, jagttårne, jagtskjul, jagtstiger eller skydestokke.
Hvordan egner disse LED projektører sig godt til jagt?
Projektørerne lyser grønt, hvilket betyder, at dyrene ikke bliver skræmt, når lyset er tændt. Dette, sammen med den meget smalle spredning af lyset, sikrer, at lyset bliver fokuseret derhen, hvor du vil have det.