Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Forbrug
10 W 50 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

Projektører med sensor

Prisgaranti på led projektører

Projektører med sensor fra Mrperfect

Er der særlige områder, hvor du kun ønsker lys, når der er behov for det? Det kan være i indkørslen, i garagen eller ved hoveddøren, hvor der kun er brug for belysning i kortere tid. Så er en projektør med sensor løsningen. Det kan også være den perfekte løsning indendørs i for eksempel værksted eller gangarealer, hvor du slipper for at huske at slukke lyset, når du går.

Hvad er en projektør med sensor?

En projektør med sensor, er en form for belysning, der ved hjælp af den indbyggede bevægelsessensor, tænder lyset automatisk, når den registrerer bevægelse. Det kan både være køretøjer eller personer, der nærmer sig projektøren. Den slukker efterfølgende, når der ikke længere registreres bevægelse i og omkring den. De fleste af denne type projektører er såkaldte LED projektører.

Udendørs eller indendørs brug?

Projektører med bevægelsessensor findes til såvel udendørs som indendørs brug, og der er derfor mange forskellige anvendelsesmuligheder. De fås i forskellige styrker, alt efter hvad de skal bruges til, og fremstilles typisk i materialer som aluminium, hvilket gør dem yderst robuste og holdbare. Uanset hvor de placeres. Placeres de udendørs er de særlige udendørs projektører et oplagt valg, da de er mere modstandsdygtige overfor det danske vejrs lunefuldheder.