Filter

Pris
DKK 12 DKK 885
Forbrug
2 200
Kulør
mere.. mindre
Sensor
mere.. mindre
Lysstyrke
200 20000
Spredning
100 110
Filter

Projektører med sensor

Prisgaranti på led projektører

Projektører med sensor

Er der særlige områder, hvor du kun ønsker lys, når der er behov for det? Det kan være i indkørslen, i garagen eller ved hoveddøren, hvor der kun er brug for belysning i kortere tid. Så er en projektør med sensor løsningen.

Det kan også være den perfekte løsning indendørs i for eksempel værksted eller gangarealer, hvor du slipper for at huske at slukke lyset, når du går. På den måde sikrer du både, at lyset tænder, når du kommer og slukker, når du går, og dermed slipper du for, at noget lys er tændt helt uden grund.


 

Hvad er en projektør med sensor?

En projektør med sensor er en form for belysning, der ved hjælp af den indbyggede bevægelsessensor tænder lyset automatisk, når den registrerer bevægelse. Det kan både være køretøjer eller personer, der nærmer sig projektøren.

Projektøren slukker efterfølgende, når der ikke længere registreres bevægelse i og omkring den. De fleste af denne type projektører er såkaldte LED projektører. Ved at vælge LED sparer du penge. Du får nemlig en lyskilde med et lavt forbrug og en lang levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder.


 

Udendørs eller indendørs brug?

Projektører med bevægelsessensor findes til såvel udendørs som indendørs brug, og der er derfor mange forskellige anvendelsesmuligheder. De fås i forskellige styrker, alt efter hvad de skal bruges til, og fremstilles typisk i materialer som aluminium, hvilket gør dem yderst robuste og holdbare.

Uanset hvor de placeres, får du en meget holdbar lyskilde. Vælger du at placere projektøren udendørs, så gå efter en af de særlige udendørs projektører. Det er et oplagt valg, da de er mere modstandsdygtige overfor det danske vejrs lunefuldheder.

Mangler du en projektør til eksempelvis dit værksted, så er en udendørs projektør ikke nødvendig. Uanset hvor din projektør skal hænge og lyse, er det et godt valg for at få et effektivt lys. Foruden projektører forhandler vi hos MrPerfect også andre effektive LED lys så som LED pærer og spots samt adskillige varianter af LED strips.

Ofte stillede spørgsmål til projektører med sensor
Hvad egner en projektør med sensor til?
En projektør med sensor egner sig til mange forskellige typer rum – ude såvel som inde. Når der er sensor tilkoblet projektøren, har du et lys, der kun er tændt, så længe behovet er der.
Hvad er fordelen ved LED?
Der er mange fordele ved at bruge LED som lyskilde. Sammenlignet med traditionelle lyskilder som en glødetrådspære, har LED pæren en meget længere levetid og et lavere forbrug.
Kan projektøren med sensor hænge udenfor?
Hvis du har brug for en projektør med sensor til at hænge udenfor – eksempelvis over carporten eller i indkørslen – så gå efter de projektører, der er lavet til udendørs brug. De tåler nemlig vandstænk.