Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter

LED Strips

LED-strips

Hos os finder du LED strips i mange forskellige lysstyrker. Vi fører både almindelige og vandtætte LED-strips. Er du i tvivl om, hvilke LED-strips du skal bruge? Så kontakt os og få hjælp. 

Prisgaranti på led projektører

LED strips – få en hyggelig belysning i dit hjem

Leder du efter en ny, hyggelig belysning til dit hjem? Så er du kommet til det rette sted. LED-strips er det helt nye inden for moderne belysning. De spreder hygge, uanset hvor du placerer dem. Giv dig god tid, når du skal vælge, så du får den helt rigtige. Hvis du køber hos Mrperfect, er kvaliteten i top og prisen i bund. Og så bliver dine LED-strips leveret direkte hjem til din dør. Nemmere bliver det ikke.

Læs mere om det nyeste trend indenfor LED-strips

Med LED-strips kan du slippe kreativiteten løs og belyse steder, der ellers har været umulige at komme til. Til højtider som jul kan du udnytte denne fleksibilitet og gøre din nabo misundelig. Mrperfect.dk har prisgaranti på LED-strips i bedste kvalitet, og du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, såfremt du ønsker rådgivning eller inspiration.

Hvad er LED strips?

Der findes et hav af forskellige slags LED-strips. Dog er der især to ting, du bør være opmærksom på: Farve og antal SMD'er. Du kan vælge en anderledes farve, flere forskellige farver eller en klassisk hvid. Antallet af SMD’er på strippen har betydning for, hvor meget lys du får. Det eneste, du skal huske på, er, at jo flere strips du vælger, jo højere er energiforbruget. Men fortvivl ikke – LED-strips bruger slet ikke den samme mængde strøm som andre pærer. 

Hvorfor LED strips?

LED-strips leverer hyggelig og energieffektiv belysning. Du sparer faktisk helt op til 60 % på din elregning ved at vælge LED-strips frem for andre pærer. Så kan du bruge penge på noget, der er sjovere end strøm. LED-strips har også en lang holdbarhed, så når du først har investeret i dem, skal de ikke udskiftes i mange år. Besparelse og holdbarhed er to vigtige faktorer at have med i dine overvejelser, når du skal på jagt efter ny belysning til hjemmet. 

Søger du inspiration med strips?

Det er vi i hvert fald. Med LED-strips får du en hyggelig belysning, lige hvor du ønsker det. Stripsene kan bruges indenfor og udenfor, og kun fantasien sætter grænser. LED-strips er nemlig vandtætte, så du kan placere dem overalt, uden de går i stykker: I haven. I skabet. På væggen. I bilen. I poolen. Under sofaen. De er så fleksible, at du også kan forme dem efter behov, som firkanter, fartstriber på væggen, omkring en lampe eller som en slange rundt om fjernsynet.

LED-strips er det nyeste skud på stammen inden for moderne belysning til danske boliger. Disse strips er til dig, der sætter pris på god og hyggelig belysning i alle boligens rum. Interessen for disse LED-baserede strips er eksploderet de seneste år, hvilket der er mange gode grunde til.

Skab den rette atmosfære

Inden for LED-strips findes der rigtigt mange forskellige modeller, som appellerer til forskellige behov. Du kan f.eks. vælge, om du ønsker en ensfarvet- eller flerfarvet model. I forhold til farvevalg kan du med fordel vælge en farve, der passer til din personlige smag og dit temperament.

Farvemulighederne er mange, så det er stort set kun fantasien, der sætter grænser. Der er naturligvis nogle farver, der er mere klassiske til belysning end andre. Ikke desto mindre har du rig mulighed for at skabe den ønskede stemning med LED-strips i de farver, som du holder mest af. Der er endda mulighed for at skifte farve på visse strips, så du kan regulere farven efter dit humør.

Hvor meget lys, du får, afhænger af de såkaldte SMD’er. Jo flere SMD'er, jo mere lys. Antallet af SMD’er har direkte indflydelse på strømforbruget, men det skal man ikke lade sig skræmme af. LED-strips er nemlig særdeles billige i drift. 

Skån pengepung og miljø med strips fra Mrperfect

Som nævnt kan du skåne din pengepung og miljøet med de fantastiske LED-strips. Sammenligner du med traditionelle belysningstyper, har du i høj grad mulighed for at reducere dit strømforbrug. Skifter du dine strømslugende pærer ud med disse strips, vil du din elregning blive mindre og mindre. 

Hvor mange penge, du reelt kan spare, er selvfølgelig individuelt. Ikke desto mindre er det en energisparende løsning, der vil kunne mærkes på fremtidige elregninger. Skifter du al belysning ud med LED-strips, vil du lynhurtigt kunne tjene investeringen hjem.

Køber du LED-strips, behøver du ikke tænke over, hvornår du skal købe belysning igen. Disse strips har nemlig en fremragende holdbarhed på grund af deres gode kvalitet. Derfor kan du få glæde af din nye LED-baserede belysning i rigtigt mange år fremover. Dog skal du være opmærksom på, at alle LED-strips ikke er lige gode.

I vores store sortiment bliver du udelukkende præsenteret for kvalitetsløsninger, som byder på en god holdbarhed og lang levetid. Dermed er du sikker på at få kvalitet for alle pengene.

Fleksible og vandtætte LED-strips til den moderne bolig

I visse tilfælde kan det være en fordel at købe vandtætte LED-strips, som du naturligvis også kan handle online. Den vandtætte egenskab giver dig mulighed for at bruge strips alle tænkelige steder i hjemmet. Det giver eksempelvis mulighed for at skabe en hyggelig stemning i poolen.

Disse strips med LED er meget fleksible og kan formes efter ethvert behov. Det er muligt at forme dem som cirkler, fartstriber og firkanter, hvis man ønsker det.

Det er både hurtigt og ubesværet at montere 
vandtætte LED strips, der har rigtigt mange fordele. Sætter du pris på bæredygtig, besparende og hyggelig belysning, vil disse strips være lige noget for dig. Vi har altid et stort udvalg af LED-strips i kompromisløs kvalitet.