Filter

Price
DKK 87 DKK 1168
Type
mere.. mindre
Kulør
mere.. mindre
IP klassifikation
mere.. mindre
Filter

Enkeltfarvet LED strip 24V

LED strips 24V til de bedste priser

Leder du efter løsninger til belysning på steder, hvor traditionel belysning ikke kan bruges? Så behøver du ikke lede længere. Her på siden finder du et stort udvalg af særlige 24 volts LED strips, der ikke alene kan sikre en god belysning, men som også sikrer lys i hjørner, på særligt smalle områder og på buede overflader.

LED strips kan anvendes til mange forskellige formål både ude og inde. Det kan for eksempel være som alternativ til lysstofrør – eller som effektiv navigationsbelysning ude som inde. Det kan være i smalle gange eller i indkørslen. Dog skal du være opmærksom på, at der skal anvendes vandtætte LED strips udenfor, da elektricitet og vand er en farlig cocktail.

 

Hvad er fordelene ved 24 volt LED strips?

LED er altid et godt valg. Også når det gælder strips. Dels bruger LED markant mindre strøm, end de traditionelle pærer. Dels har LED strips en væsentlig længere levetid end alternative lydkilder. Rent faktisk helt op til 50.000 timer mod blot 12.000 timer for et almindeligt lysstofrør, hvis lyset brænder omtrent otte timer hver dag året rundt.

Der går altså væsentligt længere tid, før du skal skifte LED strips sammenlignet med for eksempel lysstofrør. Og nu vi taler om lysstofrør, kan du naturligvis finde et stort udvalg af denne type lyskilde i webshoppen her hos MrPerfect. LED lysstofrør er en god erstatning for de traditionelle lysstofrør.

 

Vælg den rette nuance

24 volts LED strips fås som udgangspunkt i to forskellige nuancer: Kold hvid eller varm hvid. Enheden kelvin afgør, hvilken nuance der er tale om. Ønsker du et lys med en varm nuance, skal du vælge strips med kelvin tæt på 0, hvorimod du skal vælge strips med kelvin tæt på 10.000, hvis du ønsker et køligt lys. Hvad du ønsker afhænger naturligvis af, hvad lyset skal bruges til – og hvor.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail til at hjælpe dig. Vi rådgiver og sælger både til private og erhvervskunder.


Ofte stillede spørgsmål til 24 Volt LED strips
Hvad er fordelen ved alu profilskinner til LED strips?
Hvis man ønsker et federe look, er det muligt at bruge alu-profiler til de fleste strips, som giver et mere moderne look. Alu profiler er specielt praktisk, hvis man ønsker at skjule strippen og lysdioderne bag ved en front, så man ikke ser dioderne direkte.
Hvad er LED bånd?
LED bånd – eller strips – er en fleksibel kredsløbsplade med dioder på. Den fleksible strip giver mange muligheder for at opsætte den næsten alle steder. LED strips fås i mange forskellige varianter og farvemuligheder.
Hvor lang kan 24 Volt LED bånd være?
Vi anbefaler, at man max sætter 25 meter 24 Volt LED strip i forlængelse af hinanden. Efter 25 meter bliver spændingsfaldet for stort, og strippen vil lyse meget svagt.
Hvordan monteres LED strips?
Vores 12V og 24V kommer oftest med lim på bagsiden. Rengør og tør overfladen af. Overfladen skal være ren, så strippens lim ikke bliver beskidt og derfor ikke vil klistre sig fast til overfladen. Rul strippen ud og tag beskyttelsestapen af limen. Placer strippen på overfladen, som den skal sidde fast på.
Hvordan samles LED bånd?
LED bånd samles ved, at man bruger samlestykker. Samlestykkerne forbinder de to strips med hinanden. Strips med hvidt lys består af to forbindelsespunkter. Strips med RGB-farver består af fire forbindelsespunkter. RGB+WW eller RGB+NW består af fem forbindelsespunkter.
Kan LED bånd afkortes?
Vores 12V og 24V kan begge to forlænges med samlere og kan afkortes for hver tiende cm. 230V strips kan ofte fås i de mål, man ønsker i 1 meters intervaller. Dog kan vores Type X afkortes for hver tiende cm.
Det er også muligt at forlænge dem med samlere. Når LED strippen forkortes, skal man huske at klippe ved de afmærkede områder. Hvis der klippes andet sted, vil strippen kortsluttes.