Filter

Pris
DKK 0 DKK 304
Forbrug
6 W 10 W
Serie
mere.. mindre
Filter

230V LED strip


230V LED strips – op til 50 meter i ét stykke

Hvis du har brug for LED strips i længere stykker, er 230V LED strips en god løsning. De fås i op til 50 meters længder, hvor to kan kombineres, så du får helt op til 100 meter i alt. 230V LED bånd har ikke spændingsfald på samme måde som 12V og 24V har, derfor er du sikret, at den første meter og sidste meter har samme lysstyrke.
230V LED strips er perfekte til terrassen, rundt om huset, skuret, carporten eller langs rækværket. Hvis du kigger efter IP-klassificeringen IP67, får du nogle vandtætte LED strips. Det betyder, at de sagtens kan bruges udenfor – så længe du husker at tætne samlingerne med silikone.
Husk at se, hvilket tilbehør du eventuelt skal have med her fra siden, hvor der foruden strips også er tilbehør til 230V LED strips. Tilbehøret passer kun til de respektive LED strips, så kig nøje efter navnet på varen, så er du sikker på, at det passer sammen.
 

Kan lyse hvor som helst

Med 230V LED strips får du et effektivt lys, hvor end du har brug for det. En af de smarte ting ved LED strips er nemlig, at de kan hænge stort set over alt og steder, hvor traditionelt lys ikke kan. Vi har eksempelvis også 230V Neon Flex, der er meget oplagt at bruge på en facade rundt om et skilt.
Når du køber 230V LED strips, kan du som nævnt få op et til 100 meter langt lysbånd. Det kan du, fordi det er muligt at samle flere stykker 230V LED strips med samlestykker, som vi naturligvis også forhandler. Samlestykkerne forbinder de to strips med hinanden.
Hvis du ønsker at dine nye LED strips skal hænge i moderne alu-skinner, så se udvalget her hos os. Vi sælger alu profil-skinner beregnet til LED strips. Dermed kan du beskytte dit lys mod støv og skidt samt vandstænk. Det er vigtigt at kende størrelsen på strippen og på den måde finde den korrekte størrelse på aluprofilen. Vær dog opmærksom på, at samlere, stik osv. ikke passer i profilen.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, kan du til en start se, om du kan finde svar i vores guide om LED strips. Og ellers er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail til at hjælpe dig i mål med dit lysprojekt.
Hos MrPerfect er vi specialister inden for LED lys, og vi rådgiver både private og erhvervskunder. Er du erhvervskunde med en større ordre, så hiv fat i os for at høre nærmere om muligheden for at opnå mængderabat.Ofte stillede spørgsmål til 230 Volt LED strips
Hvad er LED bånd?
LED strip er en fleksibel kredsløbsplade med dioder på. Den fleksible strip giver mange muligheder for at opsætte lysest så godt som alle steder. LED strips fås i mange forskellige varianter og farvemuligheder.
Hvor lang kan 230 Volt LED bånd være?
230 Volt LED strip kan klare op til 100 meter i et stykke. Det kræver, at du samler flere stykker. LED bånd samles ved, at man bruger samlestykker. Samlestykkerne forbinder de to strips med hinanden.
Kan LED bånd afkortes?
Vores 12V og 24V kan begge to forlænges med samlere og kan afkortes for hver tiende cm.
230V strips kan oftes fås i de mål, man ønsker i en meters intervaller. Dog kan vores Type X afkortes for hver tiende cm. Det er også muligt at forlænge dem med samlere. 
Når LED strippen forkortes, skal man huske at klippe ved de afmærkede områder. Hvis der klippes andet sted, vil strippen kortsluttes.
Hvordan samles LED bånd?
LED bånd samles ved at man bruger samlestykker. 
Samlestykkerne forbinder de to strip med hinanden.

Strip med hvid lys består af to forbindelsespunkter.
RGB består af 4 forbindelsespunkter.
RGB+WW eller RGB+NW består af 5 forbindelsespunkter.
Hvor finder jeg mere information om LED bånd?
Vi har skrevet en god guide omkring LED strips.
Der finder du information om LED strips, hjælp til valg af LED strips og eksempler.

Du finder den gode guide her.