Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Filter

Alu profil skinner fra Mrperfect

Vil du passe ekstra godt på dine LED strips? Så kan du med fordel beskytte dem med særlige alu profil skinner. Hos Mr. Perfect har vi altid et stort udvalg af profiler til anvendelse både ude og inde, samt alt hvad der skal til, for at montere dem korrekt og med det bedste slutresultat.Prisgaranti på led projektører

Hvad er alu profil skinner?

Men hvad er alu profil skinner egentlig for en størrelse? Det er ganske enkelt en aluminiumsliste, som du kan sætte dine LED strips ind i. Skinnen er lukket og er dermed perfekt til at beskytte dine LED strips mod både støv og skidt samt stænk af vand, syre eller fedt – uden at lyset styrke ændres.

Dermed er de ikke alene bedre beskyttet – det er også væsentlig nemmere at rengøre dem. For eksempel med en fugtig klud.

Køb dine skinner hos Mrperfect

Hos Mr. Perfect har vi alu profil skinner i flere forskellige længder, der kan tilpasses netop dit projekt. Du kan også sætte flere sammen, hvis du ønsker dette. LED strips er en fantastisk løsning som belysning under overskabe, på trapper eller langs indkørslen. Og med en alu profil skinne er det tilmed muligt at passe endnu bedre på sine strips og dermed også forlænge deres levetid. De er nemme at montere og kan som udgangspunkt monteres stort set over alt.

Blød belysningen op med et cover up

Som prikken over i’et på dine alu profil skinner er det også muligt at montere et særligt cover. Det er særligt anvendeligt, hvis du ønsker en lidt mere blød og behagelig belysning. For eksempel i hjemmet. Coveret virker som en slags diffuser, der øget lysets spredning og dermed giver en mere hyggelig belysning.

Vi tilbyder disse covers i tre forskellige udgaver: Matteret, der sikrer 78% lysgennemtrængning og hvor LED strips er en smule synlige. Mælkehvid med 51% lysgennemtrængning og hvor LED strips skjules næsten helt. Og endelig en klar variant med hele 95% lysgennemtrængning.

Her er LED’erne helt synlige. Så hvilken variant du skal vælge afhænger til dels af, hvor alu profil skinnen skal sidde.