Filter

Price
DKK 3 DKK 306
Filter

24V trappebelysning

Prisgaranti på led projektører

Oplys din trappe med flot og effektiv trappebelysning

Er du på jagt efter en elegant og simpel løsning til belysning af din trappe, så kig her på siden og find de bedste og mest energivenlige LED-strips til dine trapper.

En flot og gennemtænkt belysning kan være med til at sætte smukt fokus på enhver trappe. Det kan ikke blot se flot ud – men det kan også være en god idé, hvis du gerne vil kunne orientere dig og færdes sikkert på trinene.

Her hos MrPerfect har vi en række både praktiske og elegante løsninger, der kan give et godt lys på trinnene både op og ned.

 

Hvad er en god trappebelysning?

En trappe kan være et mørkt sted at færdes – alligevel er det ofte det sidste sted, man tænker at sørge for at opsætte en god belysning. Derfor kan det ofte være svært at se de enkelte trin i mørke. Det kan være både ubehageligt og direkte farligt at færdes på sådanne mørke trapper. Men der er heldigvis en løsning.

Nemlig trappebelysning. Men hvad er en god trappebelysning? Den skal først og fremmest lyse trappen op, så man kan se, hvor man går. Men er der tale om en indendørs trappe, må den også gerne være med til at skabe et hyggeligt rum på og omkring trappen.

 

Find din trappebelysning hos os

Er du på udkig efter en god form for belysning af netop din trappe? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et godt udvalg af både væglamper og indbygningsspots til installation i selve trappen, der både kan give en dekorativ og en praktisk belysning af alle former for trapper.

Kig dig lidt omkring – og er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice svarer både på mail og telefon, og hjælper gerne med råd og vejledning.Ofte stillede spørgsmål til trappebelysning
Hvad er en tilstrækkelig trappebelysning?
En god trappebelysning skal først og fremmest lyse trappen op, så man kan se, hvor man går. Og drejer det sig om en indendørs trappe, må lyset også gerne være med til at skabe et hyggeligt rum på og omkring trappen.
Hvad er fordelen ved trappebelysning i LED?
LED trappebelysning har flere fordele. Blandt andet har LED lys en lang levetid sammenlignet med traditionelle lyskilder. Derudover får du et effektivt lys med et lavt forbrug.
Hvorfor er det vigtigt med god belysning på en trappe?
Det kan både være smukt med en god belysning på en trappe, og samtidig skaber det også en tryghed og en sikkerhed i, at man kan se, hvor trinnene er.