LED Væglamper

Her på MrPerfect.dk har vi et meget bredt udvalg af væglamper, og det er både til indendørs og udendørs brug. Uanset hvilket formål du har med din væglampe, så er det meget vigtigt, at du ikke benytter væglamper som er beregnet til indendørs brug, udendørs. Fugt eller vand i en lampe, er bare ikke ok, når der også er strøm i. Det er livsfarligt. Hvis du er en rigtig gør-det-selv-type, så kan du sagens selv opsætte væglamper, også udendørs, men det skal som skrevet, gøres med største forsigtighed. De væglamper som vi har i vores udvalg, dækker de flestes behov, både når det gælder design og kvalitet. Kvalitet er yderst vigtigt i forhold til, at der skal være en sikkerhed for dig som kunde, at produktet holder i mange år, uanset forhold. Handler det om udendørs væglamper, så skal du være opmærksom på. at disse udsættes for langt mere slid, og det stiller endnu højere krav til kvaliteten.

Flere muligheder med LED væglamper

Væglamper benyttes i meget høj grad, når det gælder indendørs brug, i entreer, på trappeopgange, og her betyder lysstyrken en hel del. Mange vælger for eksempel at opsætte tre lamper i række - måske lidt forskudt, så de oplyser et større område. Alt efter hvilken model du vælger eller er på udkig efter, så vil du opdage, at vi både har væglamper som lyser lidt nedad, mens andre lyser både op og ned. Du må vurdere, hvilken type lys du har behov for, og tage rummets størrelse og form med i dine overvejelser. Jo større dit rum er, jo mere skal lyset kastes ud i rummet, for ikke at være for svagt, bare 50 centimeter væk fra væggen. Selvfølgelig betyder lysstyrken en del, men den kan sjældent kompensere for retningen af lysstrålen, som normalt bliver svagere med afstanden. Du kan jo også vælge, som mange andre også gør, at kombinere en loftslampe i entreen med for eksempel to væglamper, hvor loftslampen er lysgiver, og væglamperne mere er til pynt, og et ekstra pift til din kreative indretning.

Giv dig god tid, når du undersøger vores store udvalg, og hvis du skal bruge væglamper til udendørs brug, så kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top, og at du vil have lamper i mange år frem.