Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Filter

De nyeste og flotteste bordlamper i 2019 finder du hos Mrperfect

Hos MrPerfect tilbyder vi et bredt udvalg af forskelligartede bordlamper i høj kvalitet. Søger du belysning til hjemmet eller jobbet, finder du her en bordlampe, der lever op til dine forventninger til såvel design og pris. Vi har lave priser, og da vores speciale er LED-pærer, sparer du også penge på forbruget, når din bordlampe er tændt.

 • V-Tac 4W bordlampe hvid/sølv
  Touch dæmpbar, genopladelig
  Bordlamper V-Tac 4W bordlampe hvid/sølv - Touch dæmpbar, genopladelig A
  Dæmpbar: Dæmpbar
  • 120lm Lysstyrke
  • 4W Forbrug
  • 120° Spredning
  DKK 148,00 DKK 185,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Flot og stilren bordlampe, der kan reguleres i lysstyrken fra varm til kold med touch. Perfekt til skrivebordet, når der skal arbejdes. Bare kør fingeren henover touch fladen og skru nemt op/ned for lyset.Oplades med USB 4-5 timer og kan holde op til 48 timer efter opladning.  

 • V-Tac 7W bordlampe hvid
  Trinløs dæmpning, fleksibel arm
  Bordlamper V-Tac 7W bordlampe hvid - Trinløs dæmpning, fleksibel arm
  Dæmpbar: Dæmpbar
  • 400lm Lysstyrke
  • 7W Forbrug
  DKK 206,40 DKK 258,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Flot og stilren bordlampe, der kan dæmpes ved at holde knappen inde.Armen er fleksibel og kan bøjes i alle retninger. Perfekt til skrivebordet, når der skal arbejdes.  

 • V-Tac Beton bordlampe
  E27
  Bordlamper V-Tac Beton bordlampe - E27
  • Max. 60W Forbrug
  DKK 252,00 DKK 315,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

 • V-Tac Design Bluetooth Højttaler
  5W, genopladelig, FM Radio, Aux, SD, USB
  DKK 189,00 DKK 281,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Denne smukke højttaler fra V-Tac har fremragende lydkvalitet og er også let at tage med dig på farten. Takket være det genopladelige batteri kan du afspille musik i op til 4 timer uden at skulle oplade.Højtaleren kan også forbindes via den medfølgende USB-adapter. Højtaleren er udstyret med belysning og klare knapper, der gør den nem at...

Smukke bordlamper i mange farver

Bordlamper tjener mange funktioner. De tager sig godt ud på et bord, hvor der skal hyggebelysning til, og så er de praktisk på et bord, hvor mange fx ønsker at læse. Vi har lamper i alle farver, som er æstetisk smukke og prægtige.

Det er sådan med lamper til bordet, at de giver et mere nært lys. Forstået på den måde, at du virkelig kan fornemme lyskeglen tydeligt, hvis du læser en bog tæt på. Ud over at den har en praktisk funktion, er der mange, der ser dem som en pyntegenstand. Når du kan kombinere det med, at du får en brugbar lyskilde, har du et rigtigt godt møbel, du får stor glæde af. Om du er til stilrent design eller farvede lamper, er helt op til dig og din smag.

Det nærværende lys, der skaber hyggen

LED-pærer, som vi forhandler i massevis her på siden, er garanti for hyggeligt lys. Nogle fås mere afdæmpede, mens andre er mere direkte, hvis du gerne vil have et skarpt lys til læsning. Alle danskere holder af hygge og sætter stor pris på den, når den kan skabes i hjemmet. Her spiller bordlamper en vigtig rolle.

Vil du have et nærværende lys, der ikke giver for meget varme, når du sidder tæt på, er vores mange bordlamper med LED-pærer det oplagte valg. Her er nogle, der er sprælske, mens andre er mere konservative og dermed går godt til liberale kontorerhverv.

Vælg kvalitet frem for alt

Når du skal se efter nye lamper og pærer, gør du rigtigt i at vælge kvalitet første gang. Selvom vi er billige, vælger vi med omhu de produkter, der indgår i vores sortiment. Vi har stor erfaring med at vælge, hvad der er godt og holder længe. Særligt når det kommer til pærer, der skal i dine bordlamper. Har du brug for hjælp og vejledning i forhold til størrelse, fatning osv., kan du altid kontakte os for assistance.

Det er ikke noget værre, end når du skal købe nye pærer hele tiden. Vores LED-pærer holder særdeles længe og er derfor velegnede til alle bordlamper eller lamper for den sags skyld. Vælg den rigtige fatning til den lampe, du synes om, og lad lyset gøre sin pligt.

Fordele ved at handle hos MrPerfect

Når du handler på nettet, og du måske står og mangler den perfekte bordlampe til kontoret eller værelset, er der irriterende at vente længe på leveringen. Derfor gør vi en dyd ud af denne service og tilbyder derfor hurtig levering på kun 24 timer. Har du derfor knas med en pære eller to, skynder vi os sende, så du kan bruge den allerede en dag eller to senere.

Vi tager alle de gængse betalingsmidler, så det er nemt og hurtigt at shoppe bordlamper online. Tjek vores udvalg her på siden, og se, om der er noget, der falder i din smag. Vi garanterer for solide kvalitetslamper i alle størrelser og udformninger, da vi favner bredt, hvad angår smag, stil og præferencer. Bestil online her på siden, og få leveret din bordlampe lige til døren i løbet af kort tid.