Filter

Price
DKK 4 DKK 964
Filter

Pendellamper

Find LED-pendellamper lige efter din smag hos MrPerfect

Se vores udvalg af billige og flotte LED-pendellamper fra MrPerfect. Der findes ikke noget flottere end et par pendellamper, der hænger smukt over spisebordet. Det giver så meget til selve indretningen af rummet, at lamperne i princippet kunne hænge helt alene.

Hvis du leder efter en lampe, der for alvor kan løfte indretningen i dit hjem, så kan du trygt kigge her. Hos MrPerfect har vi de flotteste modeller, som virkelig kan gøre en forskel for stemningen i et rum. Vi har moderne lamper, de helt farverige og de mere neutrale, og så har vi de lidt mere avantgarde, der passer til dig, som vil have et helt unikt udtryk i hjemmet. Der er kort sagt lidt for enhver smag.

 

LED-pendellamper – den bedste belysning

Om du vælger den ene eller anden type lampe hos os, afhænger af dit behov og dit syn på indretning. Men vi anbefaler, at du også tager lidt hensyn til det praktiske aspekt af belysningen. Din pendel skal naturligvis afgive det helt perfekte lys på et givent sted.

Er det lys over spisebordet, så er det smart at kunne dæmpe lyset til festlige eller hyggelige lejligheder. Omvendt findes der situationer omkring spisebordet, hvor det er nødvendigt, at der er fuld knald på lyset, uden at det generer alt for meget. Pendler, som er farvede eller med stor skærm, giver et helt andet lys end for eksempel glasklare modeller.

 

Bliv inspireret hos MrPerfect

Vi synes selv, at vores store udvalg i pendler er dækkende for de flestes behov. Er du på bar bund i forhold til indretning og belysning i din bolig, kan du finde god inspiration i vores sortiment. Har du en fornemmelse for, hvilken farve du ønsker, men aner du ikke, hvilken form lampen skal have? Så kan du helt sikkert finde ud af det ved at kigge på vores forskellige modeller i den ønskede farve. 

Finder du ikke lige det, du søger blandt vores pendler, så er der måske andre typer, der kan fange din interesse. Prøv selv at surfe lidt rundt på vores hjemmeside, og bliv inspireret. Vi har eksempelvis også en kategori med loftslamper og bordlamper.

 

Valg af den rigtige pendellampe

Husk at vi også fører de bedste LED-pærer til vores pendellamper, og du kan sagtens bestille begge dele samtidigt. Det er vigtigt, at du lige tjekker, om pæren er dæmpbar, hvis du ønsker det. Ved de fleste af vores modeller står der angivet, hvilken type fatning og hvor mange Watt lampen er beregnet til. Det skal du følge, så du ikke går helt galt i byen.

Der følger ikke pærer med til vores pendellamper. Dem skal du bestille seperat. Er du i tvivl om lysstyrken, så står der på vores pærer, hvad styrken svarer til i gammel målestok, hvis du for eksempel bestiller en 10 Watt LED pære. Kig efter antal lumen og lysstyrke.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail.Ofte stillede spørgsmål til LED-pendellamper
Følger der en pære med, når jeg køber en LED pendellampe?
Der følger ikke pære med, når du køber en lampe. Dem sælger vi seperat. Er du i tvivl om lysstyrken, så står der på vores pærer, hvad styrken svarer til i gammel målestok, hvis du for eksempel bestiller en 10 Watt LED pære.
Hvad er fordelen ved LED lys?
Der er mange fordele ved LED lys. Der er blandt andet den fordel, at LED lys har et meget lavt forbrug sammenlignet med traditionelle lyskilder som glødetrådspæren.
Hvilken LED pendellampe skal jeg vælge?
Der er mange forskellige LED pendellamper at vælge imellem her på siden. Gå efter pendler som er farvet eller med stor skærm, hvis du ønsker et andet lys end for eksempel glasklare modeller.