Filter

Kulør
mere.. mindre
Hulstørrelse
40 mm. 170155 mm.
Pris
DKK 3 DKK 1437
Dæmpbar
mere.. mindre
Spænding
mere.. mindre
Filter

Indendørs indbygningsspots

Få en jævn fordeling af lyset med indendørs indbygningsspots

Med indbygningsspots i loftet får du en flot belysning. Det giver ligeledes en jævn fordeling af lyset, hvis man sammenligner med, hvis al lyset kom fra en loftslampe. Oplev rummet blive lyst op på en helt anden måde, end hvis der hang "traditionelt" loftslys.
Der er flere fordele ved LED spots. Blandt andet at de får rummet til at fremstå moderne. Derudover er det en lyskilde, der optager minimalt plads. Hos MrPerfect kan du finde et bredt sortiment inden for indendørs indbygningsspots, og vi har sikret, at du kan få spots til mange forskellige lofter så som gips, troldtekt, rockfon og andre slags akustiklofter. 
Med LED som lyskilde er du sikret et lys med en lang levetid. Derudover får du et effektivt lys, du sparer penge ved at bruge frem for halogenpærer og glødetrådspærer. Du skal nemlig ikke skifte pæren nær så ofte, og strømforbruget er desuden lavere.
 

Med eller uden lyskilde

Blandt udvalget af indbygningsspots til GU10 kan du finde forskelligt slags tilbehør. Vi har blandt andet fatninger, forstørrelsesringe og tætningsringe klar til dig. Derudover kan du selv vælge, om du ønsker, at indbygningsspottet skal være med eller uden lyskilde.
Hvis du vælger løsningen med lyskilde, får du et produkt, der er lige til at montere. Du kan klikke ind på et af de produkter, der er produceret af danske LEDlife for at se en demonstrationsvideo. LEDlife er et stærkt brand, der blev grundlagt i 2010, og som er kendt for høj kvalitet.
Vælger du en af de løsninger uden lyskilde, kan du læse, hvilken pære der passer til i informationen om det enkelte produkt. 
 

Sæt spot på badeværelset

Et sted hvor spots har vundet stor popularitet de seneste år, er til brug på danskernes badeværelser. I vores sortiment finder du derfor også indbygningsspots, der er egnet til at hænge op i vådrum. Det er angivet i teksten om den enkelte vare.
Og nu vi er ved badeværelset, så husk at MrPerfect også har spejle med indbygget LED lys, der egner sig til fugtige rum. LED lys er i det hele taget egnet til mange rum i og uden for huset. Hvad med at få bedre lys op i værkstedet med LED strips rundt i loftet? Eller prøv med vandtætte LED lys i havedammen og få et nyt syn på livet under vand.
Hos MrPerfect er vi specialister i LED lys, og vi kan derfor hjælpe med alle typer spørgsmål på området. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller via mail.
Ofte stillede spørgsmål til indbygningsspots
Hvad er fordelen ved indbygningsspots?
Indbygningsspots kan give en flot, jævn fordeling af lyset, fordi det er fordelt på flere lyskilder frem for, hvis der blot hænger en loftslampe i rummet.
Hvilken slags tilbehør kan jeg få til LED spots?
Der er en række tilbehør, der kan være relevant at se på i forbindelse med LED spots. Hos MrPerfect kan du købe fatninger, forstørrelsesringe og tætningsringe.
I hvilke rum kan indbygningsspots bruges?
Kun fantasien sætter grænser for, hvor du kan hænge spots op. De kan monteres i de fleste loftstyper. I de senere år er spots blevet utroligt populære at sætte op på badeværelset.
Indbygningsspots i isolering?
Ofte er det nødvendigt at installere indbygsningsspots direkte i isoleringen. 
Inno88 indbygsningsspots er godkendt til installering i isoleringen.