Filter

Price
DKK 3 DKK 359
Type
mere.. mindre
Kulør
mere.. mindre
IP klassifikation
mere.. mindre
Filter

12V RGB

Opnå et godt lys med fede effekter med 12V RGB LED strips

Find de bedste 12V LED strips med farver i MrPerfects store udvalg her i webshoppen. Disse 12V LED strips er med farver (RGB). RGB står for Red, Green og Blue (rød, grøn og blå), og det er de farver, LED lyset kan skifte imellem.

Det kræver blot det rette tilbehør, hvis du ønsker at styre lyset på en nem måde. Tilbehøret finder du i denne kategori, hvor du kan finde både RGB controller, fjernbetjening og meget andet. På den måde bliver du herre over dine nye 12V LED strips.

Foruden 12V LED strips kan du i vores webshop også finde 24V og 230V LED strips. De findes ligeledes med RGB farver samt med RGB+WW, der står for varm hvid. Det betyder, at LED stripsne både kan vise de tre farver plus en varm hvid. RGB+WW findes også i udvalget af 12V LED strips.

 

Kendt fra videoer på TikTok

Det smarte ved LED strips er, at de kan bruges til rigtig mange formål og i mange forskellige rum eller lokationer. Typisk ser man, at LED strips med RGB bliver brugt som lys på børneværelser, til gamere eller som inddirekte lys bag en reol, tv'et eller et spejl.

Du eller dit barn har måske også set det populære lys i en TikTok-video? Det er typisk 12V eller 24V RGB LED strips, en række TikTok-brugere anvender for at skabe fede effekter, når de optager en kort video. RGB skaber et flot lys ved korrekt brug. Derudover kan det give en behagelig kontrast til det hvide lys.

 

Forlæng dine LED strips

Det er muligt at forlænge 12V LED strips. Hvis du ønsker at sætte flere stykker af dine 12V LED strips sammen, kan du gøre det ved hjælp af samlestykker, som vi naturligvis også forhandler. Vi anbefaler, at du maksimalt sætter stykker sammen til en længde på ti meter, da lyset ellers mister styrke.

Husk at tilkøbe en ekstra strømforsyning til formålet. Du kan læse meget mere om at sammensætte to LED strips i vores guide her. Og hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder klar ved telefon og mail til at hjælpe dig i mål med dit projekt.

Hos MrPerfect er vi specialister i LED lys, og vi rådgiver både private og erhverv. Er du erhvervskunde med en ekstra stor ordre, så tag gerne fat i os for at høre om muligheden for at opnå mængderabat.Ofte stillede spørgsmål til RGB strips
Hvor bruger man RGB bånd?
Mange bruger RGB strips og lys til børneværelset, gamer setup eller som indirekte effekt belysning f.eks. bag en reol, tvet osv.
RGB skaber en fed effekt ved korrekt brug. Derudover kan det give en behagelig kontrast til det hvide lys. Dette er især korrekt i mørke rum. 
Hvad betyder RGB + WW og RGB + NW?
En RGB + WW og RGB + NW kommer med en type typer dioder, hvor den ene er hvid lys, og den anden er RGB. RGB LED betyder, at lyset er udstyret med de røde, grønne og blå dioder.
NW betyder, at LED dioderne kan lyse med neutral hvid lyskulør, og WW betyder, at de kan lyse med varm hvid kulør.
Hvad er RGB inden for LED strips?
RGB står for Red, Green og Blue. RGB LED betyder, at lyset er udstyret med de røde, grønne og blå dioder. Ved at blande de forskellige farver er det muligt for lyset at vise rigtig mange forskellige farver.
Hvad er TikTok lys?
Den belysning, som de fleste TikTok-brugere anvender i deres videoer, er 12V og 24V RGB LED strips. Det er stribelys, der kan skifte farve, og de bruges ofte i rummet for at skabe fede effekter.