Filter

Price
DKK 3 DKK 1483
Type
mere.. mindre
IP klassifikation
mere.. mindre
Filter

24V RGB

Giv din omverden kulør med 24V RGB LED lys

Kunne du tænke dig flere farver i din lastbil, din båd eller et helt tredje sted? Med 24V RGB LED lys kan du sætte stemningen med et flot kulørt lysbånd. Du kan få LED lys, der kan samles til op til 30 meter i længden, så der er gode muligheder for at få masser af flot lys der, hvor du ønsker det.

Hos MrPerfect er vi specialister i LED lys, og vores RGB LED strips kan købes med spændingerne 12V, 24V og 230V. Hvor 12V kan blive op til 10 meter lang, og 24V som nævnt op til 30 meter, kan 230V blive op til i alt 100 meter. Der er dermed en løsning til ethvert behov.

Med RGB får du LED strips, der viser farvet lys. Det er muligt at skifte mellem farverne ved hjælp af en controller og en fjernbetjening. Dette og meget mere tilbehør forhandles også her hos MrPerfect. Når det kommer til valg af fjernbetjening, sælger vi to slags – en radiostyret og en infrarød. Begge med en rækkevidde på 10 meter.

 

Husk strømforsyningen

Når du vælger RGB-versionen af LED strips, får du lys, der udelukkende viser farver. Hvis du ønsker et lysbånd, der også viser hvidt lys er det RGB + WW, du skal gå efter. Vi forhandler også specifikt lys til trapper, der giver et flot og klart skær over trinene, så du ikke er i tvivl om, hvor du skal træde.

Blandt vores udvalg af 24V RGB LED strips kan du finde forskellige controllere med eller uden fjernbetjening. Derudover har vi strømforsyninger lige fra 50 watt til 600 watt.

En strømforsyning/transformer skal matche det samlede wattforbrug for LED båndet. Du kan læse på de enkelte strømforsyninger, hvor meget watt de trækker. Regn med, at en LED strip klippes og tilpasses for hver fem centimeter, medmindre andet står angivet i informationen om det enkelte produkt.

 

Samlere, monteringsklips og mellemstykker

Foruden controller, fjernbetjening og strømforsyning kan du også finde samleled blandt vores udvalg af tilbehør til LED lys, ligesom vi også sælger monteringsklips og mellemstykker. Kort sagt alt hvad du har brug for til at opsætte dine 24V RGB LED strips.

Og skulle du være i tvivl om noget, kan du orientere dig om LED strips i vores vejledning. Du er også altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. MrPerfect er specialister i LED lys, og vi hjælper dig gerne med at finde de sidste ting, der gør, at du kan færdiggøre dit lysprojekt.Ofte stillede spørgsmål til 24V RGB LED bånd
Hvad egner 24V LED lys sig godt til?
LED lys med spændingen 24V egner sig godt til lastbiler, både eller andre steder, hvor 24V er tilgængeligt.
Hvor mange meter kan farvede LED lys med spændingen 24V blive?
Når du køber 24V RGB LED lys, kan du sammensætte et forholdvist langt lysbånd på i alt 30 meter.
Hvordan skifter man farve på LED lys?
Hvis du har RGB LED lys kan du skifte farve på lysbåndet ved hjælp af en controller. Med controlleren er det også muligt at slukke og tænde for lyset.