Filter

Filter

Spejle med lys

Spejl med LED lys sikrer optimal belysning

Med et spejl med LED lys opnår du den mest optimale belysning omkring spejlet. Derfor er denne type spejl perfekt til eksempelvis at barbere sig foran eller lægge make up ved. Det skyldes blandt andet, at LED lyset giver et meget klart lys, der sikrer, at alle farver bliver vist. Dermed kan selv de mindste skægstubbe ses i spejlet.

Blandt vores udvalg af spejle med lys kan du finde et make up spejl med indbygget LED lys, som du kan flytte rundt efter behov. Hos MrPerfect finder du desuden et spejl med indbygget LED lys, der egner sig godt til badeværelser, og hvis du mangler en mere generel belysning til rummet, kan du tage et kig på vores praktiske LED skinnespots.

Se de enkelte produkter ovenfor, hvis du vil have flere detaljer, eller læs med herunder og få svar på dine spørgsmål.

 

Hvad er fordelene med et spejl med lys?

Der er mange fordele ved et spejl med indbygget lys. For selvom dit spejl hænger et sted i hjemmet, hvor der umiddelbart er god loftsbelysning, vil man aldrig opnå et så naturligt og klart lys, som man får med indbyggede lys i et spejl. Desuden slipper du for at hænge en væglampe op ved siden af spejlet.

Foruden det naturlige lys omkring spejlet, er spejle med LED lys også praktiske, da det er muligt at slukke lyset. Dermed har du et "almindeligt" klassisk spejl uden lys. Hos MrPerfect kan du også finde et moderne spejl med lys, der egner sig eminent til badeværelset. Det skyldes, at der er indbygget varme i spejlet, hvilket gør, at spejlet ikke dugger. På den måde kan du stå og barbere dig, samtidig med at en anden i husstanden er i bad.

 

Hvorfor vælge spejl med lys?

Du skal vælge et spejl med lys, hvis der er behov for at have et sted i hjemmet, hvor lyset er så naturligt som muligt omkring et spejl. I de fleste hjem vil det være på badeværelset, men hos MrPerfect kan du også finde spejle, du nemt kan flytte efter behov. Vi sælger nemlig spejle med indbygget batteri. Det gør, at spejlet er nemt at håndtere og flytte rundt på.

I forhold til de tekniske detaljer for spejle med LED lys vil det altid være gældende, at RA værdien er over 80. Det sikrer det naturlige og klare lys. Du kan læse nærmere om de enkelte specifikationer under hvert produkt, og skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. MrPerfect er kendt for vores store ekspertise inden for LED lys, og du kan regne med en god service.


Ofte stillede spørgsmål til LED spejle
Hvilke fordele er der ved et spejl med lys?
Der er mange fordele ved spejle med indbygget LED lys. Der er blandt andet den fordel, at du opnår en klar og naturlig belysning, som sikrer dig en nemmere barbering eller påføring af make up med ordenligt lys.
Hvilket lys giver et spejl med indbygget LED lys?
Du opnår et klart og naturligt lys fra et spejl med indbygget LED lys. Det skyldes den høje RA værdi, der sikrer, at alle farver vises ægte.
Kan spejle med LED lys tåle fugt?
Nogle spejle med lys er designet til at hænge op på et badeværelse, hvor der ofte er fugtigt. Hos MrPerfect finder du spejle med indbygget varme, hvilket gør, at spejlet ikke dugger.