Filter

Pris
DKK 0 DKK 17338
Forbrug
0 W 2000 W
Dæmpbar
mere.. mindre
Dæmpningsform
mere.. mindre
Output
mere.. mindre
IP-klasse
IP 20 IP 6567
Filter

Elmateriel

Find det du mangler inden for materialer til el

Er du på udkig efter materialer inden for el? Så er du kommet til det rette sted. Hos MrPerfect har vi et bredt sortiment af el-artikler. Dermed kan du komme videre med det projekt, du mangler el-materialer til. 
I udvalget kan du både finde samledåser, sensorer og transformatorer. Derudover kan du også finde god belysning til jul samt lyskæder til eksempelvis din udestue eller dit værksted. Og er du træt af insekter i din campingvogn om sommeren, har vi også insektfangere samt ventilatorer, hvis sommervarmen bliver en tand for uudholdelig.
 

Opnå mængderabat som erhvervskunde

I webshoppen finder du produkter, der både henvender sig til private og professionelle. Og hvis du er erhvervskunde med en større ordre, kan du tage kontakt til os for at høre nærmere om muligheden for mængderabat.
MrPerfect er en 100% dansk webshop med et dansk lager. Vi er specialister i LED lys, men har – som du kan se – også en lang række andre produkter på hylderne. Med mange års erfaring bag os har vi udvalgt varer i den bedste kvalitet til vores kunder.
 

Oplev en god belysning med LED lys

Foruden materialer til el kan du også finde en lang række forskellige lyskilder i vores webshop. De fleste af lyskilderne er med LED teknologi. Der er flere fordele ved LED lys sammenlignet med traditionelle lyskilder som eksempelvis glødetrådspæren.
LED lys udmærker sig ved at have en lang levetid, og så har pæren et meget lavt forbrug. Dermed er det både en fordel for miljøet og for din pengepung at skifte traditionelle lyskilder ud med LED lys, når den oprindelig lyskilde ikke virker længere.
 

Tag kontakt, hvis du har spørgsmål

Inden for LED lys sælger vi blandt andet LED indbygningsspots, der giver et rigtig godt lys med mulighed for at fordele lyset jævnt, og der er flere forskellige versioner af spots. Du kan blandt andet få spots til indendørs eller til udendørs brug. Indbygningsspots til udendørs brug egner sig eksempelvis godt til husets udhæng.
LED indbygningsspots til vådrum er populære på eksempelvis badeværelser, mens de øvrige versioner af spots er brugbare i eksempelvis køkkenskabe, da selve lyskilden fylder utroligt lidt. Det er dermed en meget praktisk lyskilde at hænge op inde i skabet, så man bedre kan se, hvad man har gemt væk inde på hylden.
Har du spørgsmål til vores materialer til el eller til webshoppen generelt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail for at hjælpe dig på vej med dit projekt. 
Ofte stillede spørgsmål om materialer til el
Hvad er fordelen ved en sensor til LED lys?
En sensor der automatisk kan tænde og slukke for en lyskilde, har flere fordele. Blandt andet at lyset kun er tændt, når der er behov. Dermed undgår man et lys, der står tændt hele dagen, uden nogen er hjemme.
Hvad er fordelen ved LED lys?
Der er flere fordele ved LED lys. Blandt andet at det er en økonomisk besparing, da LED lys har et meget lille forbrug sammenlignet med traditionelle lyskilder.
Hvilke typer samledåser sælger I?
Der er flere forskellige slags samledåser og samlebokse at vælge imellem på siden. Du kan blandt andet få nogle, der er vandtætte og andre, der blot tåler vandstænk.