Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
15 W 90 W
Lysstyrke
180 lm 1350 lm
Forbrug
1 W 66 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

B22 led pære

På denne side finder du vores udvalg af B22 LED pærer i farven varm hvid. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med B22 fatning, er du med andre ord kommet til det helt rette sted. Bestil inden kl. 15:30 og få dine varer leveret allerede i morgen.

Hvad er B22?

Mangler du en B22 LED pærer til en fornuft pris? Hvis ja, er du heldig. Vi har mange gode pærer, som kan bruge fatningen B22, og det gør, at du har alt hvad du behøver her hos os. Hvis du af visse grunde ikke kan finde det, som du gerne vil bruge, kan du altid kontakte vores kundesupport. Da vi lægger stor vægt på at du skal være tilfreds, vil vi gerne gå ud over vores grænser, for at gøre dig tilfreds.

Vi kan leverer dine LED pærer relativt hurtigt. Hvis du bestiller dine pærer inden for 15.30 i dag, vil vi faktisk kunne have dem klar til dig allerede i morgen, medmindre at der sker noget uventet, som vi ikke kan tage højde for.

Alt efter hvilken B22 du køber, kan du finde nogle pærer som giver noget naturligt lys. Når pæren udsender naturligt lys, vil du have meget sværere ved at få ondt i hovedet, samtidig med at indeklimaet i dit rum vil blive meget bedre.

B22 LED spots bliver mere og mere populært i Danmark

Er du interesseret i nogle LED spots, som er meget populære, bør du overveje at købe nogle B22. I løbet af de sidste par år, er B22 steget markant i popularitet, og vi har derfor også sørget for at udvide vores sortiment, således at du kan finde de pærer, som du helst vil have.

Den store popularitet har også gjort, at pærerne er blevet mere kvalitetsbevidste. I dag har du mulighed for at finde nogle LED pærer med fatningen B22, som kan holde i mange måneder. Alt efter hvilken pærer du køber, vil du have lys til 22.000 timer, uden at du behøver at slukke for lyset. hvis vi skal forveksle det til dage, vil du have lys til over 50 dage.