LED spots er det nyeste trend – Mrperfect.dk

Spot pærer er kommet for at blive - og det forstår vi godt hos Mrperfect.dk. Når du benytter dig af spot pærer vil du kunne få oplyst dit rum meget bedre, og det er ligemeget om det er et køkken, barnets værelse eller noget helt tredje.

I dag koster spot pærer heller ikke det store. Faktisk kan du gøre mange gode køb, og til tider endda få det billigere end hvad du kunne få af klassiske pærer.

Da spot pærer lyser bedre op end hvad andre pærer ville gøre, behøver du ikke at have så mange pærer som du har på nuværende tidspunkt. Har du 3 pærer nu, kan du måske nøjes med en spot pærer.

Se et udvalg af bedste LED spots til prisen her:

LED spot lumen MR16 - Varm hvid LED spot

Dette gør at det bliver billigere for dig, og det kan tydelig mærkes på din elregning. Udover at du sparer penge er du også med til at hjælpe miljøet med at bestå i mange år.

Mange fordele med LED spot pærer

Som vi nævnte tidligere kan du spare mange penge ved at investere i en spotpære. Det er dog ikke den eneste fordel du får - der er nemlig mange flere.

De mest betydelige af disse fordele er at pærerne tænder med det samme. Det er der ikke mange andre sparepærer som gør, og i stedet for at skulle vandre rundt i mørke i 5-10 sekunder kan du nu få lys med det samme - og det uden at det koster dig ekstra.

Derudover har de fleste spot pærer, som er lavet af god kvalitet også en lang levetid. Levetiden afhænger selvfølgelig af pæren, men i de fleste tilfælde er det meget lang tid.

En spotpære vil ikke blive ligeså varm som en halogenpærer ville blive.

Få ulemper på LED spots

Til trods for at der findes mange flere fordele, er der relativt få ulemper ved en spotpære. Den største ulemper er at det koster mere når du køber pæren ind. Det er dog her vi anbefaler at du kigger langsigtet, og i stedet ser det som en investering.  Pæren vil nemlig betale sig selv ind - op til flere gange.

Da spotpære er en af de nyeste trends i Danmark og resten af verden, er der opstået mange fabrikker som ikke laver spotpære af særlig god kvalitet. Dette er selvfølgelig ærgerligt, men er du opmærksom og spørger ind til pærens kvalitet hos din forhandler kan du sagtens gøre et godt køb.