Vi tester de bedste LED spots

Vil du gerne have de bedste LED spots (Mrperfect.dk LED pærer og spots), som du kan få på det danske marked er du kommet til det rette sted. Vi ved at der kan være mange forskellige begreber og andre ting, som man skal kende til for at vælge de bedste spots.

Det er dog ikke alle normale personer i de danske husstande som kender til disse ting. Som udgangspunkt er der fire vigtige begreber, som du skal kunne, og det er:

  •      Lumen (Watt)
  •      Energimærkerne
  •      Kelvin
  •      Ra

Dette skal du være opmærksom på ved LED spots

Normalt bruger vi watt til at finde den helt rigtige lysstyrke til dig. Når der er tale om LED spots hedder dette dog ikke watt, men bliver i stedet for kaldt for lumen. Lumen har nogle rimelige høje tal i forhold til watt, og har man aldrig prøvet at regne i lumen vil du blive overrasket.

En typisk glødepære, også kendt som et halogen, kan have en watt-styrke på 15. I lumen er dette tal 140 - herefter kan du selv regne ud, at jo højere watt desto mere lumen.

Når du køber en LED spot skal du være meget opmærksom på energimærket - desto bedre energimærke, desto flere penge kan du spare på din elregning. En god tommelfingerregel er at mærket, som minimum skal være A, A+ eller A++.

LED Spot i hvid/sort lumen lys

Hvis du stiller så høje krav til din pærer, skal du også være opmærksom på at den skal minimum kunne give en god farvegengivelse.

Det tredje punkt er Kelvin. Kelvin bruges som udgangspunkt til at vise hvad lysets farvetemperatur er. Dette har en stor betydning, da du skal finde den rigtige Kelvin alt efter dine LED spots skal være i køkkenet, i stuen, soveværelset eller på kontoret.

Jo højere tal du har med at gøre, desto koldere vil lyset også være.

Den sidste er Ra. Selvom Ra er det sidste punkt vi snakker om, er det stadig en yderst vigtig detalje. Ra er nemlig den evne som alle pærer har til at gengive farver naturtro - altså farverne fremstår naturlige og ikke kunstige.

Ra bliver blandt eksperter og forhandlere også kaldet for CRI. Jo højere et Ra-tal du kan jo, jo bedre er pæren til at gengive de naturlige farver der er i lys.

Kvalitets LED spots

Hvis du køber en af de LED spots som vi har testet, er du sikker på at du køber et produkt der er af god kvalitet. Vi har sørget for kun at teste spots som er gode for miljøet, og som vi forbrugere ikke vil komme til at fortryde, hvis nu vi købte dem.

Prisen på vores LED spots kan variere - og med god grund. Jo mere du vælger at give for dine spots, desto bedre kvalitet og jo mere energi sparer du også. Det kan være en god idé at sætte sig godt ind i de fire punkter, som vi har beskrevet ovenover.

LED spots er kommet for at blive - og med god grund. LED er på nuværende tidspunkt det mest miljørigtige, som du kan købe, samtidig med at du kan spare mange penge.