Guide - Vælg de rigtige LED pærer i 2020 med Mrperfect.dk

LED pærer og spots - Guide

Er du helt på bar bund når det handler om de nye LED pærer, og ikke rigtigt ved, hvad du skal kigge efter, så er her et par hurtige tips og råd til, hvordan du kommer i gang med at skifte de gamle el spare pærer ud med de nye og smarte LED pærer. Det første som du skal tænke på er, hvor lyset skal være, hvilket rum, og hvor meget lys. Er det til hygge lys eller er det til at arbejde ved?

Kender du lysstyrken på LED pærer og spots ?

Det er utroligt vigtigt at du får den rigtige lysstyrke, og at det matcher med formålet. Det vil sige, at det lys du skal have, skal være egnet til formålet. Hvis du for eksempel skal sidde og læse ved en lampe, så skal du sørge for, at lysstyrken er rigtig god. At vælge en for lille lysstyrke vil på længere sigt skade dine øjne, og det skal du jo undgå.

Se et udvalg af alle vores LED pærer og spots i vores online katalog

Lysstyrken ved de nye LED pærer er helt perfekt, men du skal forvente en smule reduktion i styrken med tiden. Det skyldes bland andet, at LED pærer holder mere end fem gange så lang tid som en almindelig pære, og så er det naturligt, at styrken reduceres en smule. Derfor kan det være en god ide, at købe en pære som har lidt mere styrke til at starte med, så der er noget at give af over tid.

Husk at være opmærksom på sokler

Hvordan vælger man den rigtige pære og spot

En anden ting du skal være opmærksom på er, at der findes flere forskellige sokler med X antal ben på pæren. De skal selvfølgelig passe sammen, men det kan du hurtigt se, hvis du bestiller dine nye LED pærer online her på MrPerfect.dk. Her vil du nemt og overskueligt kunne finde de helt rigtige pærer, og du vil også nemt kunne finde en lysstyrke som svarer til det som du har i dag med en el spare pære. Du skal bare klikke ind på landets bedste belysnings side, og så finder du hurtigt og nemt det du skal bruge. Det er hurtigt, nemt og billigst.

Brug for ekspert LED rådgivning? Kontakt os på 71­ 99 99 37

Det er også hos os, MrPerfect.dk at du finder de bedste råd og tips om udskiftning af el spare pærer til de nye og meget billigere LED pærer. Du kan spare op til 70 procent ved at skifte til LED belysning, og de penge kan du vist godt bruge på noget bedre, end ned i elselskabernes kasse. Det er sund økonomisk fornuft, og så ikke mindst et godt bidrag til vores meget plagede miljø.