V-Tac 3W LED nødbelysning
Til væg/loft montering 140 lumen, inkl. batteri og piktogrammer

Ny

Billigst på PriceRunner

Komplet nødbelysningsarmatur med indbygget LED.

Ved strømsvigt armaturet lampen stadig.

Armaturet lyser i op til 3 timer ved strømsvigt.

Indbygget batteri.

Synlig fra siden op til 22 meter.

Der medfølger piktogrammer.

Fuldt opladet efter 12 timer (36 timer første gang)


Høj kvalitet nødbelysning til væg/loft montering

Denne V-Tac LED nødbelysning er designet til at give pålideligt og klart lys i nødsituationer. Den er ideel til montering på både vægge og lofter, og kan anvendes både indendørs og udendørs takket være dens IP65-klassificering.

Med en effekt på 3W producerer denne nødbelysning en lysstyrke på 140 lumens. Dette sikrer, at området omkring nødbelysningen bliver forsynet med tilstrækkelig belysning i tilfælde af strømafbrydelser eller nødsituationer. Det kraftige lys er velegnet til at guide personer ud af bygninger og sikre en sikker evakuering.

Denne nødbelysning leveres med et integreret batteri, der sikrer driftstid i tilfælde af strømafbrydelser. Batteriet oplades automatisk, når strømmen er tilsluttet, så det altid er klar til brug. Dette gør nødbelysningen nem og bekvem at installere og vedligeholde.

Koldt hvidt lys med en farvetemperatur på 6400K er tilgængelig i denne nødbelysning. Koldt hvidt lys giver en skarp og klar belysning med en tydelig blålig tinge. Denne kulør er normalt sjældent anvendt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Med dimensioner på 350 x 117 x 60 mm er denne V-Tac nødbelysning kompakt og nem at installere. Den kan monteres på både lofter og vægge, hvilket giver fleksibilitet i placeringen. Den er nem at integrere i enhver indretning uden at optage meget plads.

V-Tac 3W LED nødbelysning er et pålideligt og praktisk valg, når det kommer til nødudgange og tydelig belysning under strømafbrydelser. Den holdbare konstruktion og IP65-klassificering sikrer, at den kan bruges både indendørs og udendørs i forskellige miljøer. Dette produkt leveres med batteri og piktogrammer, der gør det let at installere og opfylde sikkerhedsstandarder.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 216,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke140 lumens
Effekt og spænding
Forbrug3w
SpændingsintervalAC:220-240V
Dimensioner
Højde117 mm.
Bredde350 mm.
Dybde60 mm.
Iframe