V-Tac 3W LED nødbelysning
Til væg/loft montering 140 lumen, inkl. batteri og piktogrammer

Ny

Billigst på PriceRunner

Komplet nødbelysningsarmatur med indbygget LED.

Ved strømsvigt armaturet lampen stadig.

Armaturet lyser i op til 3 timer ved strømsvigt.

Indbygget batteri.

Synlig fra siden op til 22 meter.

Der medfølger piktogrammer.

Fuldt opladet efter 12 timer (36 timer første gang)


Effektiv nødbelysning med LED-teknologi

Denne LED nødbelysning fra V-Tac er et pålideligt og effektivt valg til væg- eller loftmontering. Med en effekt på 3W og en lysstyrke på 140 lumen sikrer den optimal belysning i nødsituationer.

Produktet er tilgængeligt i en kold hvid kulør, som giver et klart og lyst lys med et tydeligt blåligt skær. Dette lys er normalt ikke så udbredt i Skandinavien, men det er ofte brugt i malerkabiner, akvarier og til speciel dekoration.

Praktiske dimensioner og vandtæt design

Med dimensionerne 350 x 117 x 60 mm passer denne nødbelysning nemt ind i forskellige rum og kan monteres på både vægge og lofter. Nødbelysningen er IP65 klassificeret, hvilket gør den velegnet til udendørs brug, da den er beskyttet mod vandstænk og regn.

This LED nødbelysning er designet med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for yderligere pærer eller lyskilder. Dette sikrer en enkel og let installation.

Inkluderer batteri og piktogrammer

Denne nødbelysning fra V-Tac leveres med et batteri, som sikrer at belysningen fungerer selv under strømafbrydelser. Batteriet sørger for at holde lysene tændt i en vis periode afhængig af mærkning og lovgivning.

Desuden er produktet udstyret med piktogrammer, som er klistermærker med nødudgangssymboler. Disse klistermærker gør det nemt at identificere nødudgange i tilfælde af en nødsituation eller strømafbrydelse.

Denne V-Tac LED nødbelysning er et pålideligt og holdbart valg til væg- og loftmontering. Med sin kraftfulde lysstyrke og inkluderingen af batteri og piktogrammer, sikrer den en høj grad af sikkerhed i tilfælde af nødsituationer.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 216,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke140 lumens
Effekt og spænding
Forbrug3w
SpændingsintervalAC:220-240V
Dimensioner
Højde117 mm.
Bredde350 mm.
Dybde60 mm.
Iframe