Filter

Pris
DKK 4 DKK 18914
Kulør
mere.. mindre
Filter

Restsalg

Gør en god handel i vores udvalg af demo og restsalg

Er du interesseret i at gøre en god handel, så tjek MrPerfects udvalg af demoudstyr og restsalg. Der kan være penge at spare, hvis du finder lige det LED lys, du går og mangler. I det brede udvalg af restsalg og demovarer finder du nemlig mange forskellige typer LED lys.

Det kan eksempelvis være kertepærer, LED spots og globepærer. Udvalget varierer løbende, så det er en god ide at tjekke kategorien af og til. Og finder du ikke det, du mangler, så kig i vores øvrige udvalg af eksempelvis LED pærer og spots, LED strips eller industri LED.

 

Find den rette lysstyrke og kulør

Der er forskellige parametre, der kan være vigtige at overveje, når det kommer til køb af LED produkter. Heriblandt lysstyrke og lysets kulør. I forhold til lysstyrke skal du gå efter en høj lumen-værdi for at få et kraftigt lys. En passende mængde lys over et køkkenbord vil være mellem 600 og 900 lumen.

Når det kommer til lysets kulør, er der ofte flere valgmuligheder. Har du brug for at skabe en hyggelig, hjemlig atmosfære, så gå efter den varme eller den ekstra varme hvide. Er det derimod en god arbejdsbelysning, du kigger efter, så er den neutrale hvide et godt bud. Den sorterer blå og gule nuancer væk, så lyset fremstår naturligt.

Den sidste mulighed inden for kulører er den kolde hvide, som giver et blåligt skær. Den bruges ikke så ofte i Skandinavien, men den er god i eksempelvis malerkabiner, akvarier eller til specielle dekorationer.

Du kan altså med fordel vælge en varm hvid, når du justerer på farverne.

 

LED-lys i høj kvalitet

MrPerfect er en dansk webshop med et dansk lager, og vi er specialister inden for LED lys. Med mange års erfaring bag os har vi udvalgt de bedste produkter til vores kunder – produkter vi kan stå inde for. Blandt varerne finder du derfor LED lys fra virksomheder som LEDlife og V-Tac, der begge er kendt for høj kvalitet.

LEDlife er et stærkt, dansk brand, der producerer LED produkter både til private og erhverv. LEDlife har været på markedet siden 2010 og har blandt andet markeret sig inden for LED lys til væksthuse samt offshore platforme og skibe.

Den anden virksomhed, V-Tac, har hovedsæde i London og er Europas tredje største LED producent. Virksomheden samarbejder med Samsung om at udvikle innovative LED produkter, der lever op til de gældende europæiske krav og standarder.

Ofte stillede spørgsmål til demo- og restsalg
Hvilke varer kan jeg finde I jeres demo- og restsalg?
Udbuddet af restsalg og demovarer varierer. Du kan være heldig at finde lige det LED lys, du står og mangler eller diverse tilbehør.
Hvad jeg skal være opmærksom på, når jeg køber LED lys?
Det er godt at overveje forhold som lysstyrke og kulør, inden du køber LED lys. Der er mange forskellige lysstyrker og kulører at vælge imellem.
Hvilken kulør er godt som arbejdslys, når det kommer til LED lys?
Hvis du har brug for et godt arbejdslys, skal du gå efter en neutral kulør. Den sorterer blå og gule nuancer fra, så lyset fremstår naturligt.