Batteri skabsbelysning
20cm, Sort, PIR sensor, genopladelig

VP.0249
Ny

Billigst på PriceRunner
Genopladeligt skabsbelysning 

Med indbygget PIR sensor, tændes lyset kun når det er nødvendigt.

Lades op via USB (5V DC). Skal oplades i 30 minutter.
Længde: 20cm

Inkl. 1 meter ladekabel.

Kan lyse 2 timer


Produktbeskrivelse

Denne batteridrevne skabsbelysning er perfekt til at lyse skabe, skuffer eller andre mørke områder. Med en længde på 20cm kan den nemt monteres på forskellige steder og give lys, hvor det er nødvendigt. Produktet er i en elegant sort farve, der passer til enhver indretning.

Belysningen er udstyret med en PIR-sensor, som registrerer bevægelse og tænder lyset automatisk. Dette gør det nemt at bruge og sikrer, at lyset altid tændes, når du åbner skabet eller skuffen. Derudover er den genopladelig og kan let oplades ved at tilslutte den til en 5V USB-forsyning.

Med en effekt på 1W er belysningen energibesparende og miljøvenlig. Den leverer en lysstyrke på 80 lumens, hvilket sikrer tilstrækkelig belysning til de fleste behov. Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85 viser lyset alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette er ideelt til at få skabe og skuffer til at se flot og indbydende ud.

Denne skabsbelysning er også perfekt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser. Med et flicker-free lys er det velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Dette sikrer jævn belysning og undgår eventuelle problemer under optagelserne.

Med dimensioner på 200 x 8 x 40 mm er belysningen kompakt og nem at installere. Den har en IP21-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at bruge den indendørs eller i områder med mindre risiko for direkte vandkontakt.

Produktet leveres med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og bruge. Samlet set er denne batteridrevne skabsbelysning et fremragende valg til at tilføje belysning til skabe, skuffer eller andre mørke områder i dit hjem eller kontor.

Flere detaljer

DKK 125,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke80 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding5V USB
Dimensioner
Højde8 mm.
Bredde200 mm.
Dybde40 mm.
Iframe