Snappy 30W dæmpbar strømforsyning til møbelspots
Til Sono og Reco møbelspot, maks. 10 spot

SN.10xdupont.30W
Ny

Billigst på PriceRunner

Smart og praktisk 30W dæmpbar strømforsyning med 10 dupont udgange. 

Passer perfekt til LEDlife Reco68, Sono60 og Sono60s møbelspots, samt andet belysning med dupont stik. Det er muligt at tilslutte op til 10 spots eller maks. 30W til strømforsyningen. 

Med dimensionerne: 158x45.8x18.3mm fylder strømforsyningen næsten ingenting. Strømforsyningen kan derfor let skjules ovenpå overskabe mm. 

Strømforsyningen bruger 12V DC og tilsluttes 230V. 

Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.


Produktbeskrivelse:

Snappy 30W dæmpbar strømforsyning til møbelspots er det ideelle valg til Sono og Reco møbelspot, da den kan forsyne op til maks. 10 spot med strøm. Med en effekt på 30W og en indgangsspænding på 230V leverer denne strømforsyning stabil og pålidelig strøm til dine LED-møbelspots, som er designet til at fungere ved en udgangsspænding på 12V.

Dette produkt kan dæmpes, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den rette atmosfære i dine omgivelser. Med dæmpbar funktion kan du tilpasse belysningen efter dit behov og skabe forskellige stemninger i rummet.

En af de vigtigste funktioner ved denne strømforsyning er dens flicker free teknologi, som sikrer et flimmerfrit lys. Dette er særligt værdifuldt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer, da det kan forårsage ubehag og let forårsage hovedpine eller uro. Denne strømforsyning er derfor velegnet til miljøer, hvor lyskvaliteten er afgørende, såsom professionelle foto- eller videooptagelser.

Med sine kompakte dimensioner på 46 x 18 x 158 mm er denne strømforsyning let at installere og passer perfekt til dine møbelspots, uden at fylde for meget. Dog skal det bemærkes, at denne enhed kun har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Sørg derfor for at holde den væk fra fugtige områder for at undgå eventuelle problemer med kortslutning eller beskadigelse.

Flere detaljer

DKK 149,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding230V
Dimensioner
Højde18 mm.
Bredde46 mm.
Dybde158 mm.
Iframe