LEDlife Unni68 møbelspot
Hul: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, RA95, mat hvid, 12V DC

Ny

Billigst på PriceRunner

Smart praktisk møbelspot i mat hvid farve. 
Tilsluttes 12V DC.
2 meter ledning medfølger.


Super nem at forbinde til LEDlife Unni68 dæmpbar driver.Data om produktet:

LEDlife Unni68 møbelspot er en kraftfuld LED-lysning, der er designet til at lyse op i alle dine møbler. Med et huldiameter på Ø5,6 cm og en total diameter på Ø6,8 cm, passer denne spot perfekt ind i de fleste møbler. Spoten er mat hvid og giver et stilfuldt og moderne udseende.

Denne spot har en effekt på 3W, men erstatter faktisk en 25W glødepære. Dette betyder, at du kan spare på energien, samtidig med at du opretholder den ønskede lysstyrke i dit rum. For at tilslutte LEDlife Unni68 møbelspot tilstrækkeligt, kræves en 12V forsyning.

Lyskvalitet:

Dette produkt leverer en imponerende lysstyrke på 280 lumens med en spredningsvinkel på 60 grader. Men den virkelige styrke ved denne spot er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 95-99 sikrer LEDlife Unni68 møbelspot en levende og naturlig lysfarve, der viser alle farverne flot og sprudlende. Uanset om du bruger denne spot i en bolig, butik eller en anden krævende situation, vil du opleve, at lyskvaliteten er tilstrækkelig til dine behov.

En anden fordel ved dette produkt er, at det er dæmpbart. Du kan nemt justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Lang levetid og pålidelighed:

LEDlife Unni68 møbelspot er konstrueret med det formål at sikre lang og sikker drift. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan spoten opretholde lysstyrken i op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Den medfølgende professionelle driver og god kølingsmekanisme bidrager yderligere til produktets langvarige drift.

Kulør på lyset:

LEDlife Unni68 møbelspot fås i varm hvid farvetone (3000K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager også til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dit miljø.

Dimensioner og beskyttelse:

LEDlife Unni68 møbelspot måler 14,7 x Ø68 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere. Huldiameteren skal være 56 mm for at spoten kan monteres korrekt. Produktet er også IP54-klassificeret, hvilket betyder, at det er beskyttet mod fugtig luft og vandstænk på forsiden. Dette gør det muligt at bruge denne spot i områder, hvor der kan være forhøjet luftfugtighed, såsom badeværelser eller køkkener.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- LEDlife Unni68 dæmpbar driver - Paser til alle LEDlife møbelspots

Flere detaljer

DKK 193,00

Du sparer årligt 144 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke280 lumens
Spredning60 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug3w
Erstat25w
Spænding12V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde14,7 mm.
Diameter68 mm.
Hulstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium
Iframe