V-Tac 100W LED gadelampe
Ø60mm, IP65

Ny

Billigst på PriceRunner

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.


Effektiv og kraftfuld 100W LED gadelampe

Effekt: 100W

Lysstyrke: Med hele 8700 lumens og en imponerende spredning på 110 grader, er denne V-Tac LED gadelampe sikrer en jævn fordeling af lys, der lyser op selv de største områder.

Kulør på lyset

Kulør: Denne gadelampe findes i en neutral hvid (4000K) kulør. Neutral kulør betyder, at lyset er uden blå eller gule toner, hvilket giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Belyste emner vil fremstå helt naturlige under dette lysskær.

Dimensioner og IP65 klassificering

Dimensioner: Med målene 437 x 200 x 40 mm og en hulstørrelse på 60 mm, er denne LED gadelampe kompakt og nem at placere i enhver udendørs indstilling. Pa grund af dens IP65 klassificering kan denne lampe anvendes udendørs og tåler vandstænk og regn.

Lyskilde: Lyset er integreret, hvilket gør installationen hurtig og enkel.

Denne V-Tac 100W LED gadelampe er en pålidelig og holdbar løsning til belysning af veje, stier, parkeringspladser og andre udendørsområder. Med sin kraftige lysstyrke, jævne spredning af lys og neutral hvide kulør, sikrer denne gadelampe et optimalt belysningsmiljø, hvor detaljer og omgivelser fremstår naturligt og klart oplyst. Den IP65 klassificering gør denne lampe velegnet til udendørs brug i alle vejrforhold, hvilket gør den til et pålideligt valg til enhver udendørs belysningsopgave. Med sine kompakte dimensioner og integrerede lyskilde, er denne LED gadelampe nem at installere og kræver minimal vedligeholdelse. Gør dine udendørsområder lysere og mere professionelle med denne effektive og kraftfulde LED gadelampe fra V-Tac.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 315,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke8700 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug100w
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde200 mm.
Bredde437 mm.
Dybde40 mm.
Hulstørrelse60 mm.
MaterialeAluminium