V-Tac 30W LED gadelampe
Samsung LED chip, Ø60mm, IP65, 135lm/w

Ny

Billigst på PriceRunner

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorveje.

Leverer hele 120 lumen pr. watt.


Effektiv og holdbar LED gadelampe med Samsung LED chip

Denne V-Tac 30W LED gadelampe tilbyder en lysstyrke på 4050 lumens og en bred spredning på 110 grader, hvilket skaber en jævn og omfattende belysning til ethvert udendørs område. Den er perfekt til både offentlige og private projekter, hvor en pålidelig og energieffektiv gadelampe er nødvendig.

Førsteklasses lysydelse og levetid

Med den integrerede Samsung LED chip kan du forvente høj kvalitet og ydeevne. Denne gadelampe er designet til en lang og sikker drift med en levetid på op til 30.000 timer. Takket være den professionelle og driftssikre driver samt effektiv køling er der minimal risiko for lysstyrketab, hvilket sikrer en konsekvent belysning over tid.

Fleksible lysmuligheder

  • Neutral hvid (4000K) - Ideel til arbejdsområder, da lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket giver et naturligt udseende og skaber et produktivt miljø.
  • Kold hvid (6400K) - Perfekt til specielle anvendelser som malerkabiner, akvarier eller dekorative formål. Dette lys har et blåt skær, der fremhæver detaljer og skaber et unikt udtryk.

Robust og vejrbestandig design

Med en dimension på 135 x 375 mm og en hul størrelse på 60 mm er denne LED gadelampe nem at installere i forskellige miljøer. Den kommer med en IP65-klassificering, hvilket gør den vejrbestandig og sikrer pålidelig drift under forskellige vejrforhold såsom regn og vandstænk. Det er en ideel løsning til udendørs belysning, da den tåler krævende udendørs forhold.

Lang tids garanti og sikker investering

Med en 5 års producentgaranti kan du have tillid til din investering i V-Tac LED gadelampen. Denne garanti sikrer, at du får langvarig nytte og tryghed, hvilket gør lampen til et sikkert valg for både små og store projekter.

Vælg V-Tac 30W LED gadelampen for en bæredygtig og effektiv belysningsløsning, der kombinerer høj lysstyrke med holdbar design, takket være avanceret LED-teknologi og førsteklasses materialevalg.


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 427,00

- +

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke4050 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
SpændingsintervalAC:220-240V,50Hz
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde375 mm.
Bredde135 mm.
Hulstørrelse60 mm.
MaterialeAluminium