LED luplampe m/klemme 8W
Sort

we.64989
Ny

Billigst på PriceRunner
Oplev en ny dimension af præcision og klarhed med vores luplampe med justerbart hoved og alsidig klemme! Denne lampe er det ultimative værktøj for enhver, der har brug for skarpe detaljer og belysning på deres arbejdsområde.

Justerbart Hoved:
Med et justerbart hoved, der kan tilpasses efter dine behov, er vores forstørrelsesglaslampe den perfekte løsning til alle dine opgaver. Uanset om du har brug for den som bordlup, håndværkslampe, skrivebordslampe, tegnelampe eller læselampe, så har du den rette belysning og forstørrelse lige ved hånden.

Klemme til bordpladen:Med en klemme, der passer til bordpladetykkelser op til 60 mm, er denne lampe nem at montere på ethvert arbejdsområde. Du kan skabe den optimale belysning og forstørrelse, hvor du har brug for det mest.

Gør dit arbejde lettere og mere præcist med vores justerbare Forstørrelsesglaslampe. Uanset om du er en entusiastisk håndværker, en kreativ kunstner eller en ivrig læser, vil denne lampe blive din uundværlige ledsager. Opnå fantastiske resultater og arbejde i komfort med vores Forstørrelsesglaslampe!


Effektiv belysning med LED luplampe m/klemme

Denne LED luplampe med klemme er et praktisk og effektivt værktøj til forskellige opgaver, hvor præcis belysning er vigtig. Med en effekt på 8W og en lysstyrke på 650 lumens, kan lampen levere en kraftig belysning, der gør det nemt at se detaljer selv i svagt belyste omgivelser.

En af de mest imponerende egenskaber ved denne LED luplampe er dens høje lyskvalitet, med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der ikke kun lyser op rummet, men også viser alle farver korrekt og præcist. Med denne lampe kan du være sikker på, at du får den bedst mulige belysning til dine behov.

Med dimensioner på 820 x Ø210 mm, har denne luplampe en kompakt størrelse, der gør den nem at placere og justere efter behov. Lampen er designet med en praktisk klemme, der gør det muligt at fastgøre den til bordplader, hylder eller andre overflader, så du kan have lyset lige der, hvor du har brug for det.

Det er vigtigt at nævne, at denne LED luplampe har en IP20 rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke bruges i situationer, hvor den kan blive udsat for vand eller fugt, da det kan skade lampen.

Uanset om du bruger denne LED luplampe til hobbyprojekter, læsning, arbejde eller andre opgaver, vil du blive imponeret over dens ydeevne og pålidelighed. Med en enkel og praktisk design, høj lyskvalitet og kraftig belysning, er denne lampe et uundværligt redskab for enhver, der har brug for præcis og pålidelig belysning.

Flere detaljer

DKK 479,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke650 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug8w
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
Højde820 mm.
Diameter210 mm.
Iframe