LED luplampe 6W
Sort, bordlampe

we.65576
Ny

Billigst på PriceRunner
Oplev den ultimative belysningsløsning til dine præcisionsopgaver med vores innovative luplampe! Denne enestående lampe kombinerer overlegen funktionalitet og fleksibilitet for at imødekomme dine behov, uanset om du arbejder med hobbyprojekter, læser eller udfører detaljerede opgaver.

Justerbar Lysstyrke: Med vores luplampe kan du nemt tilpasse belysningen efter dit behov. Den justerbare lysstyrke giver dig mulighed for at vælge den perfekte mængde lys, uanset om du har brug for blødt lys til afslapning eller kraftigt lys til detaljeret arbejde. Du vil aldrig mere opleve besværet med dårlig belysning!

Roterbart Hoved: Vores Luplampe er designet med dig i tankerne. Hovedet kan roteres, hvilket giver dig den ultimative kontrol over, hvor lyset rettes. Dette betyder, at du kan belyse præcis det område, du arbejder på, uden besvær. Aldrig mere skæve hals og anstrengte øjne!


Effektiv LED luplampe til skrivebordet

Denne sorte LED luplampe er en praktisk og stilfuld tilføjelse til ethvert skrivebord eller arbejdsområde. Med en effekt på 6W og en lysstyrke på 450 lumens, leverer denne lampe en kraftig og klar belysning, der er ideel til læsning, skrivning og arbejde.

Høj lyskvalitet og naturlige farver

Med en RA-værdi på 80-85 garanteres en høj lyskvalitet, der sikrer, at alle farver vises på en naturlig og ægte måde. Dette er afgørende for at reducere øjenbelastning og skabe et behageligt arbejdsmiljø. Lampen er også dæmpbar, så du kan justere lysstyrken efter behov.

Kompakt og stilfuldt design

Med dimensionerne 350 x Ø230 mm passer denne bordlampe perfekt på ethvert skrivebord, uden at optage for meget plads. Det sorte design tilføjer et moderne og elegant touch til enhver indretning.

Vejrbestandig, men ikke vandtæt

Med en IP20-klassificering er denne lampe modstandsdygtig over for støv og mindre partikler, men den er ikke egnet til brug udendørs eller i våde omgivelser. Det anbefales derfor at placere lampen i et tørt og beskyttet miljø.

Denne LED luplampe 6W i sort er det perfekte valg for alle, der ønsker en pålidelig og effektiv belysningsløsning til deres skrivebord. Med dens høje lyskvalitet, kompakte design og dæmpbare funktion, er den ideel til både professionel og personlig brug.

Flere detaljer

DKK 402,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke450 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
EnergimærkeF (A-G)
Dimensioner
Højde350 mm.
Diameter230 mm.
Iframe