Outlet: Halo Design
ÅRHUS pendel Ø18cm G9, Grå / Træ

Nedsat pris!
hd.737765
Ny

Billigst på PriceRunner
Halo Designs nye lampeserie Århus" smilets by Skaber balance mellem det industrielle og naturen - Århus er navnet på denne serie, og kom frem til navnet da stregerne blev lagt ud på prototypen, der så Michael straks at designet på skærmen skabte det flotteste smil.
Designet er skabt med Michael Waltersdorff og Emanuele Patton.
Metalskærmen giver det industrielle design, hvor skærmen ensretter lyset med den hvidlakeret inderskærm, som derved sørger for at største delen af lyset kanaliseres i en direkte lys.
Århus serien er designet med den unikke top, hvor der er inkorporeret et massivt træcylinder der sikrer en flot linje mellem skærm og træ, derfor gives der et behageligt lys.
Træcylinderet giver den naturlige balance, en flot tonet farvet som skaber det rolige design.
En rigtig fin balance.
Serien findes i flere udgaver, som i gulv lamper i 4 udgaver, pendler i 3 størrelser, samt væglampe.
Alle modeller findes ligeledes i 3 farver Grå, sort og hvid.
Århus er udført med standart fatninger i E27 samt G9.
Vi anbefaler der bruges LED lyskilder, hvor du nemt finder de rette muligheder hos COLORS By Halo design.
"Århus" skaber smilet i din bolig - Halo Design


Sofistikeret Stemning med Halo Design ÅRHUS Pendel

Forvandl dit hjem med den elegante og moderne ÅRHUS pendel fra Halo Design, som elegant kombinerer en stilren, grå farvetone med naturlige træelementer. Denne pendel er ideel til at tilføje et strejf af nordisk elegance i ethvert rum, hvad enten det er din stue, spisestue eller entré.

Design og Materialer

ÅRHUS pendlen har en smuk diameter på Ø18 cm, hvilket gør den til et iøjnefaldende element uden at overvælde rummet. Dens dimensioner er 14 x Ø18 mm, og den er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der garanterer holdbarhed og designværdi. Kombinationen af grå og træ giver denne pendel et tidløst udtryk, der passer perfekt ind i moderne indretninger.

Tekniske Specifikationer

  • For optimal belysning anvender ÅRHUS pendlen en G9 fatning, der giver mulighed for fleksibilitet i lysstyrke og atmosfære. Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket giver dig frihed til at vælge den passende lysstyrke efter dine behov.
  • Max 28W effekt kræves, hvilket sikrer både effektiv belysning og energieffektivitet.
  • Tilsluttes direkte til 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og problemfri.

Sikkerhed og Anvendelse

Pendlen bærer en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor anbefales den primært til indendørs brug, hvor den kan være beskyttet mod fugt og væsker.

Med denne pendel kan du nemt skabe en varm og indbydende atmosfære i dit hjem. Kombiner den med andre belysningsmuligheder fra Halo Design for at skabe en sammenhængende belysningsplan, der både er funktionel og æstetisk tiltalende.

ÅRHUS pendel understøtter en moderne livsstil ved at tilbyde både stil og funktionalitet, og det gør den til et perfekt valg for dem, der værdsætter kvalitet og design.

Flere detaljer

Før: DKK 1.699,00

-55%

DKK 764,55

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug28w
Spænding230V
Dimensioner
FatningG9
Højde14 mm.
Diameter18 mm.
MaterialeMatel, Træ