Shelly DIN skinne holder
Mini modul

5714255009354
Ny

Billigst på PriceRunner
Optimer din elinstallation med vores 3D-printede DIN-skinne adapter, designet specifikt til Shelly Mini. Denne enkle og effektive løsning giver dig mulighed for at integrere din Shelly Mini enhed på en DIN-skinne, hvilket sikrer en organiseret og tilgængelig opsætning i dit elektriske skab.

Vigtigt at bemærke er, at anvendelsen af denne DIN-skinne adapter sker fuldstændig på eget ansvar. Produktet er ikke certificeret som installationsmateriel, hvilket er afgørende at tage højde for i forbindelse med elinstallationer for at sikre optimal sikkerhed.

Adapteren er nøje udviklet gennem 3D-printningsteknologi for at tilbyde en skræddersyet løsning til din Shelly Mini, hvilket gør installationen både nem og praktisk. Den er ideel for både entusiaster inden for smart hjem-teknologi og professionelle, der ønsker en strømlinet og effektiv opsætning.

Selvom denne adapter er designet med præcision og omhu, er det essentielt at være opmærksom på de potentielle risici, der kan være forbundet med brugen af 3D-printede dele i forbindelse med elinstallationer. Vi anbefaler kraftigt, at du søger rådgivning fra en kvalificeret elektriker, før du integrerer denne adapter i dit system, for at sikre at alt er korrekt og sikkert installeret.

Gør dit smarte hjem mere funktionelt med vores DIN-skinne adapter til Shelly Mini, og oplev en mere organiseret og effektiv måde at styre dine smarte enheder på.


Flere detaljer

DKK 59,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
MaterialePLA
Iframe