Shelly DIN skinne holder
3 x Mini modul

5714255009361
Ny

Billigst på PriceRunner
Introducer dine Shelly Mini-enheder til en mere effektiv og organiseret elinstallation med vores DIN-skinne adapter til tre enheder. Dette specialdesignede beslag, nøje fremstillet gennem 3D-printning, tilbyder en praktisk løsning til at integrere dine smarte enheder på en struktureret og pladsbesparende måde.

Vær opmærksom på, at brugen af denne adapter sker på eget ansvar, da produktet ikke er officielt godkendt som installationsmateriel. Sikkerhed er af største vigtighed, især når det drejer sig om elinstallationer.

Vores DIN-skinne adapter er udviklet med fokus på nem installation og organisering af dine Shelly Mini-enheder. Den giver dig mulighed for at montere op til tre enheder på DIN-skinnen, hvilket er ideelt for både DIY-entusiaster og professionelle installatører, der ønsker en pladsbesparende og tilpasselig opsætning.

Selvom vi har fremstillet dette produkt med omhu og præcision, skal du være opmærksom på, at brugen af 3D-printede dele i elinstallationer kræver særlig forsigtighed. Vi anbefaler, at du konsulterer med en kvalificeret elektriker, før du integrerer denne adapter i dit system, for at sikre, at alt forbliver sikkert og opfylder de nødvendige standarder.

Gør dit smarte hjem endnu smartere med vores DIN-skinne adapter til Shelly Mini-enheder og opnå en mere effektiv og organiseret elinstallation. Tag kontrol over dine enheder med stil og effektivitet, men husk altid at prioritere sikkerheden.


Flere detaljer

DKK 79,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
MaterialePLA
Iframe