Spectrum SHIFT lysskinne 22W
Sort, RA90, 90 cm

sp.WLD+40010
Ny

Billigst på PriceRunner

Spectrum SHIFT lysskinne 22W er det perfekte valg til at skabe god grundbelysning i ethvert rum. Skinnen har et nordisk og minimalistisk design og sidder oppe i SHIFT skinnen.

 • RA90 kvalitetssikrer en høj farvegengivelse og gør farverne mere levende
 • 100 graders lysvinkel sikrer en bred og ensartet spredning af lyset
 • Den nemme klik-funktion gør det både nemt at fastgøre og flytte lysskinnen efter behov

Med Spectrum SHIFT lysskinne 22W får du ikke kun et stilfuldt design, men også en praktisk og fleksibel belysningsløsning til ethvert rum.


  Hvad er SHIFT?

  SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

  Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


  SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

  Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

  Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


  Produktbeskrivelse

  Denne Spectrum SHIFT lysskinne er et kraftfuldt og stilfuldt belysningsvalg til forskellige rum og situationer. Med et sort design passer den perfekt til moderne indretning.

  Data om produktet:

  • Effekt: 22W
  • Tilslutning: 48V forsyning
  • Lysstyrke: 2300 lumens
  • Spredning: 100 grader
  • Farvegengivelse (RA): 90-95
  • Dimensioner: 23 x 902 x 42 mm
  • IP klassificering: IP20 (ikke egnet til brug i våde områder)
  • Lang levetid: Op til 50.000 timer

  Denne lysskinne er 22W og er beregnet til tilslutning til en 48V forsyning. Den har en imponerende lysstyrke på 2300 lumens, hvilket sikrer en kraftig belysning i rummet. Den har også en bred spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og dermed en god belysning i hele rummet.

  Med en høj RA værdi på 90-95 leverer denne lysskinne en ekstraordinær lyskvalitet. Dette betyder, at den er i stand til at vise alle farver på en naturlig og levende måde. Uanset om du bruger den til hjemmet, kontoret eller et professionelt miljø, vil dette produkt sikre, at farverne ser flotte og levende ud.

  Denne lysskinne bruger LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang levetid. Den har en forventet levetid på op til 50.000 timer, og selv efter lang tids brug vil den opleve minimalt fald i lysstyrken. Desuden er den udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en god køling, hvilket bidrager til en længere levetid og pålidelig drift.

  Med sine dimensioner på 23 x 902 x 42 mm er denne lysskinne kompakt og nem at installere. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er egnet til brug i våde områder. Vær opmærksom på dette, når du vælger det rette sted til at placere den.

  Med sin integrerede lyskilde er denne lysskinne klar til brug med det samme. Der er ikke behov for at købe og installere yderligere lyskilder. Dette gør installationen nemmere og mere bekvem.

  Flere detaljer

  DKK 424,00

  - +

  På lager.
   
  Produkt information
  Lys
  KulørVarm hvid
  Varm hvid kulør3000K
  DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
  Lysstyrke2300 lumens
  Spredning100 grader
  RA>= 90
  Forventet levetid L8050.000 timer
  Effekt og spænding
  Forbrug22w
  Spænding48V
  Dimensioner
  Højde902 mm.
  Bredde23 mm.
  Dybde42 mm.
  MaterialeAl+PC
  Iframe