Spectrum SHIFT samler til skinner
Hvid

sp.WLD+40045
Ny

Billigst på PriceRunner

Denne samler bruges til at samle og viderefører strømmen fra skinne til skinne i SHIFT serien. Samleren monteres let oppe i SHIFT skinnen.


  Hvad er SHIFT?

  SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

  Læs mere om SHIFT - se hele kataloget: 2023 katalog


  SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

  Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

  Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.


  Dimensioner: 19 x 132 x 17 mm.

  Flere detaljer

  DKK 27,00

  - +

  På lager.
   
  Produkt information
  Lys
  Effekt og spænding
  Dimensioner
  Højde132 mm.
  Bredde19 mm.
  Dybde17 mm.
  Iframe