PIR Sensor HIR-21
1-10V Nedsænket, Korridor

sp.WOJ+04821
Ny

Billigst på PriceRunner


PIR Sensor HIR-21, 1-10V Nedsænket, Korridor

Dette PIR-sensorarmatur er designet til at blive nedsænket i loftet og er ideelt til anvendelse i korridorer og lignende områder. Dets 1-10V tilslutning gør det nemt at integrere med eksisterende belysningssystemer, hvilket giver dig mulighed for at automatisere lyset baseret på bevægelse.

Data om produktet:

  • Tilslutning: Tilsluttes til 10V forsyning
  • Lyskvalitet: Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.
  • IP-klassifikation: IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Dette armatur giver dig mulighed for at opretholde en jævn belysning i korridorer, hvilket ikke kun giver øget sikkerhed, men også sparer energi ved kun at tænde lyset, når der er behov for det. Den indbyggede PIR-sensor registrerer bevægelse og tænder lyset automatisk, hvilket gør det ideelt til områder med varierende behov for lys.

Med en elegant og diskret æstetik passer dette armatur perfekt ind i moderne indretninger, og dets pålidelige ydeevne garanterer langvarig brug uden behov for hyppig vedligeholdelse. Med denne PIR-sensor kan du opgradere din belysning til at være mere intelligent og energieffektiv uden at gå på kompromis med kvaliteten af lyset.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 471,00

- +

Forventes på lager igen: 23/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding10V
Dimensioner
Iframe