LED 2W G4
12V, Kolonne, Silikone, Varm hvid, Spectrum

sp.WOJ+13842
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse:

Dette LED lys har en effekt på 2W og passer til lamper med en G4 fatning. Det kræver en 12V strømforsyning, hvilket gør det ideelt til installationer i køretøjer eller andre steder, hvor lavspænding er påkrævet.

Med en lysstyrke på hele 165 lumens, vil dette LED lys give et klart og effektivt lys, der kan lyse op i ethvert rum. Den høje spredning på 270 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt og effektivt.

Lyskvaliteten er også i top med en farvegengivelsesindeks på RA 80-85, hvilket betyder, at farver vises klart og naturligt. Dette er ideelt til rum, hvor farvernes nøjagtighed er vigtig.

Det varme hvide lys har en behagelig tone, der skaber en hyggelig atmosfære og er velegnet til boliger, restauranter eller andre steder, hvor en varm belysning er ønsket.

Med silikone materialet er dette LED lys også holdbart og langtidsholdbart. Det er designet til at modstå stød og vibrationer, hvilket gør det ideelt til brug i køretøjer eller andre steder, hvor holdbarhed er vigtig.

I alt er dette LED 2W G4 lys en pålidelig og effektiv belysningsløsning, der kan opfylde dine behov for lys i en lang række forskellige applikationer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 25,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
Lysstyrke165 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding12V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG4
Iframe