SPS forbindelse T venstre
1-faset, hvid, Spectrum

sp.WOJ+04444
Ny

Billigst på PriceRunner


SPS forbindelse T venstre, 1-faset, hvid, Spectrum

Dette SPS forbindelse T venstre i hvid fra Spectrum er et pålideligt og effektivt produkt, der giver dig mulighed for at tilslutte din lyskilde til en 230V forsyning. Med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85, er du garanteret et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Dette gør det ideelt til en lang række belysningsbehov, da lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste anvendelser.

Denne SPS forbindelse T er designet med dimensioner på 179 x 107 mm, hvilket gør den passende til en række installationssteder. Vær opmærksom på, at produktet har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det er vigtigt at sikre korrekt installation og placering af produktet for at undgå skader forårsaget af vand.

Med den venstre orientering og 1-fasede design er dette produkt nemt at integrere i din eksisterende belysningslayout. Det hvide finish giver et rent og moderne udseende, der passer godt til de fleste indretninger. Uanset om du har brug for belysning til hjemmet, kontoret eller andre anvendelser, kan denne SPS forbindelse T være den perfekte løsning.

Samlet set tilbyder denne SPS forbindelse T en pålidelig og effektiv måde at tilslutte din lyskilde til strømforsyningen, samtidig med at den leverer en imponerende lyskvalitet. Med enkel installation og holdbar konstruktion er dette produkt et pålideligt valg for ethvert belysningsbehov.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 57,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Bredde179 mm.
Dybde107 mm.
Iframe