SPS forbindelse t venstre
hvid, Spectrum

sp.WOJ+03056
Ny

Billigst på PriceRunner


SPS forbindelse t venstre, hvid, Spectrum

SPS forbindelse t venstre, hvid, Spectrum

Produktinformation:

Dette produkt er en SPS forbindelse til venstre i hvid farve fra Spectrum. Det er designet til at tilsluttes til en 230V strømforsyning og giver en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov.

Dimensioner:

166 mm

Vejrbestandighed:

Dette produkt har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales at anvende det indendørs eller i tørre omgivelser.

Den hvide farve og det slanke design gør denne SPS forbindelse perfekt til at integrere i forskellige indretningsstile. Den er nem at installere og kan bruges til at skabe en behagelig og funktionel belysning i hjemmet, på kontoret eller i kommercielle rum.

Med et fokus på kvalitet og holdbarhed er denne SPS forbindelse t venstre fra Spectrum et pålideligt valg til belysningsprojekter, hvor både æstetik og funktionalitet er vigtige. Uanset om det bruges til accentbelysning, generel belysning eller arbejdsbelysning, vil dette produkt bidrage til at skabe et behageligt og veloplyst miljø.

Så invester i denne SPS forbindelse i dag for at opgradere din belysning med et stilfuldt og effektivt produkt fra Spectrum.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 120,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Dybde166 mm.
Iframe