**SPS Stikforbindelse T2 Højre, Sort Spectrum**

sp.WOJ+03238
Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

SPS Stikforbindelse T2 Højre, Sort Spectrum er en høj kvalitets stikforbindelse, der er designet til at tilsluttes til 230V forsyning. Med en imponerende høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, sikrer den et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver med stor nøjagtighed.

Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov, og dette gør den ideel til brug i både private hjem, kontorer og kommercielle miljøer. Den giver dig mulighed for at skabe en behagelig belysning, der fremhæver rummets indretning og skaber en hyggelig atmosfære.

Vigtige Data

  • Dimensioner: 166 mm
  • IP Rating: IP20 (Ikke modstandsdygtig over for vand)

Med dens moderne design og elegant sorte spectrum finish, vil denne stikforbindelse tilføje et stilfuldt touch til ethvert rum. Den er nem at installere og bruge, og dens holdbare konstruktion sikrer lang levetid og pålidelig ydelse.

Uanset om du har brug for ekstra belysning i stuen, kontoret eller butikken, så vil SPS Stikforbindelse T2 Højre være et pålideligt valg, der leverer både kvalitet og funktionalitet.

Tag kontrol over dit lysmiljø med dette professionelle stikforbindelsesprodukt, der skaber en smuk og behagelig atmosfære i ethvert rum.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 140,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Dybde166 mm.
Iframe