SPS forbindelse T2 højre, hvid Spectrum

sp.WOJ+03237
Ny

Billigst på PriceRunner


Uddybende beskrivelse:

SPS forbindelse T2 højre, hvid Spectrum er en praktisk og stilfuld løsning til din belysningsbehov. Denne forbindelse er designet til at tilsluttes til en 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere i forskellige rum som f.eks. stuer, kontorer eller butikslokaler.

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, leverer denne forbindelse et naturligt lys, der fremhæver og viser alle farver på en ægte måde. Dette gør den velegnet til de fleste miljøer og behov, hvor en god belysning er vigtig. Uanset om det er til at arbejde, slappe af eller præsentere varer, så vil denne forbindelse sikre en behagelig og klar belysning.

Forbindelsen har dimensioner på 166 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere på forskellige steder uden at optage for meget plads. Den har desuden en IP20 klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig overfor vand. Derfor anbefales det at placere den i tørre omgivelser for at sikre optimal og sikker drift.

SPS forbindelse T2 højre, hvid Spectrum er ikke kun en praktisk belysningsløsning, men også en stilfuld tilføjelse til ethvert rum. Den hvide farve passer godt til de fleste indretningsstile og vil bidrage til at skabe en behagelig atmosfære.

Samlet set er denne forbindelse en pålidelig og effektiv løsning til dine belysningsbehov. Med dens høje lyskvalitet, kompakte design og stilfulde udseende, kan du med sikkerhed skabe det rette lysindstilling i dit hjem, kontor eller butik.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 109,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Dybde166 mm.
Iframe