SPS forbindelse 1-faset hvid
Spectrum

sp.WOJ+04449
Ny

Billigst på PriceRunner


SPS forbindelse 1-faset hvid, Spectrum

Denne SPS forbindelse er designet til at tilsluttes til en 230V strømkilde og er ideel til brug i hjemmet, på kontoret eller i andre kommercielle miljøer. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, sikrer denne forbindelse et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør den velegnet til en lang række belysningsbehov.

Dimensioner: 35 mm. Den kompakte størrelse gør det nemt at montere denne forbindelse på forskellige steder, hvor pladsen måske er begrænset.

IP20: Selvom denne forbindelse har en IP20 klassificering, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand, er den stadig velegnet til indendørs brug. Den kan installeres på steder, hvor der ikke er direkte eksponering for vand eller fugt.

Den hvide finish på denne SPS forbindelse giver den et stilfuldt og moderne udseende, der vil passe godt ind i de fleste indretninger. Den er en pålidelig og holdbar løsning til belysning, der vil fungere godt i mange år fremover.

Med Spectrum SPS forbindelse er du sikret en pålidelig og effektiv belysningsløsning, der opfylder langt de fleste behov. Uanset om du har brug for belysning i stuen, på kontoret eller et andet sted, vil denne forbindelse levere et klart og behageligt lys.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 92,00

- +

Forventes på lager igen: 22/07/2024

 
Produkt information
Lys
RA>= 80
Effekt og spænding
Spænding230V
Dimensioner
Bredde35 mm.
Iframe