Lifud 20W dæmpbar LED driver
Triac fasedæmp, 400mA-550mA, 25-40V, flicker free

Lifud.LF-GDE020YG
Ny

Billigst på PriceRunner
Dæmpbar driver med Triac signal.

Fungerer fra 400-550mA og 25-40V.


400mA
450mA
500mA
550mA


20W dæmpbar LED driver med Triac fasedæmpning

Dette produkt er en Lifud 20W LED driver, som er perfekt til at levere strøm til dine dæmpbare LED-lys. Med en effekt på 20W kan den forsyne dine lys med tilstrækkelig strøm til at skabe et behageligt og energieffektivt lysmiljø.

Det bedste ved denne LED driver er dens dæmpningsfunktion, som giver dig mulighed for at justere belysningens intensitet efter behov. Du kan nemt tilpasse lyset til forskellige aktiviteter og stemninger, hvilket gør det ideelt til både hjemmebrug og kommercielle omgivelser. Triac fasedæmpning sikrer en glat og præcis dæmpning uden flimmer eller flimmer.

Med en indgangsspænding på 230V er det let at tilslutte denne LED driver til din eksisterende forsyning. Du behøver ikke at bekymre dig om komplicerede installationsprocesser eller spændingskonvertering. Det er enkelt og nemt at bruge.

Du kan være tryg ved at købe dette produkt, da det leveres med en 5 års producentgaranti. Dette viser producentens tillid til produktets kvalitet og pålidelighed. Du kan være sikker på, at det vil opfylde dine forventninger i mange år.

En af de store fordele ved denne LED driver er dens flicker free teknologi. Flicker free eller flimmer fri lys betyder, at lyset ikke genererer flimmer eller flimmer, når det er tændt. Dette er vigtigt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det er også en ideel løsning til brug i fotografering og videooptagelser, hvor flimmer kan forstyrre billedkvaliteten.

Produktets dimensioner er 46 x 31 x 117 mm, hvilket gør det kompakt og nemt at installere. Du kan nemt montere det på væggen eller skjule det i en rummelig boks, alt efter dine præferencer.

Det er vigtigt at bemærke, at denne LED driver kun har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør ikke bruges i våde eller fugtige omgivelser. Vær sikker på at placere den et sted, hvor den ikke udsættes for vand eller fugt.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 124,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding230V
Dimensioner
Højde31 mm.
Bredde46 mm.
Dybde117 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe