Lifud 20W dæmpbar LED driver
Triac fasedæmp, 400mA-550mA, 25-40V, flicker free

Lifud.LF-GDE020YG
Ny

Billigst på PriceRunner
Dæmpbar driver med Triac signal.

Fungerer fra 400-550mA og 25-40V.


400mA
450mA
500mA
550mA


Produktbeskrivelse

Den Lifud 20W dæmpbare LED driver er det perfekte valg til dit belysningsbehov. Med en effekt på 20W kan den klare en bred vifte af belysningsopgaver både i hjemmet og på kontoret. Denne LED driver er designet til at blive tilsluttet til en 230V forsyning og kan dæmpes for at give dig fuld kontrol over lysets intensitet.

Et af de mest fremtrædende træk ved denne LED driver er dens flicker free / flimmer fri lysfunktion. Dette betyder, at lyset ikke flimrer, hvilket gør det ideelt til personer og dyr, der er følsomme over for flicker. Det er også perfekt til brug i fotografi- og videoproduktioner, hvor der kræves stabil belysning uden flimmer.

Denne LED driver kommer med en producentgaranti på 5 år, hvilket sikrer dig kvalitet og pålidelighed. Med dimensionerne 46 x 31 x 117 mm er den nem at installere og passer godt til forskellige belysningsanvendelser.

Det er vigtigt at bemærke, at denne LED driver har en IP20-klassificering, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er det vigtigt at bruge den indendørs eller på steder, der ikke er udsat for vand eller fugtighed.

Uanset om du har brug for dæmpbar belysning til dit hjem eller vil sikre dig en flimmerfri belysning til professionelle optagelser, er Lifud 20W dæmpbar LED driver det perfekte valg for dig. Med dens pålidelighed, fleksibilitet og flimmerfri funktion kan du nyde en belysning, der passer til dine behov.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Flere detaljer

DKK 128,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug20w
Spænding230V
Dimensioner
Højde31 mm.
Bredde46 mm.
Dybde117 mm.
MaterialeABS Plastik
Iframe