HiluX Zigbee DIN skinne lysdæmper
250w

5714255007350
Ny

Billigst på PriceRunner
Denne Zigbee lysdæmper er en smart og praktisk løsning, hvis du ønsker at kunne lysdæmpe normale lyskilder via Zigbee teknologi. Med denne lysdæmper kan du nemt installere den i din eltavle, hvilket gør den til en integreret del af dit hjemmets belysningssystem.

Med mulighed for både manuel styring via drejeknappen og fjernstyring via Zigbee, kan du tilpasse lysstyrken efter behov og stemning. Hvis du f.eks. har Philips hue, kan du integrere denne lysdæmper direkte med dit Hue system og nemt styre lyset via din smartphone eller tablet.

Lysdæmperens kompakte størrelse betyder, at den kun fylder et modul i din eltavle, og den passer direkte på en DIN-skinne. Det gør installationen både enkel og pladsbesparende. Derudover kan den også lysdæmpes med push dæmpning via en fjederkontakt, hvis det ønskes.

Hvis du ønsker at tilføje en trådløs trykknap til at styre lysdæmperen i dit hjem, anbefales det at bruge Lightbee Zigbee trykket. Dette giver dig mulighed for at have et intuitivt og fleksibelt system til at styre lyset i dine rum.

Med Zigbee teknologi kan du skabe et smart hjemmebelysningssystem, der er nemt at tilpasse og styre efter dine behov. Du kan skabe forskellige lysscenarier, tilpasse lysstyrken og skabe den rette stemning i dit hjem. Med denne Zigbee lysdæmper har du alle muligheder for at integrere den i dit smarte hjemmebelysningssystem og skabe den rette atmosfære i dine rum.

Alt i alt er denne Zigbee lysdæmper en praktisk og funktionel løsning, der giver dig fleksibilitet og kontrol over din belysning. Med dens lette installation, kompakte størrelse og mulighed for fjernstyring, er den et ideelt valg til alle, der ønsker at skabe et smart og effektivt lysstyringssystem derhjemme.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Flere detaljer

DKK 499,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
MaterialeABS
Iframe