Lightbee ZigBee kontakt
EU model

5714255007640
Ny

Billigst på PriceRunner
Lightbee er den smarte kontakt, der er designet til at virke sammen med Philips Hue. Den er skabt med et stilfuldt design, der passer perfekt ind i de europæiske dåser. Produktet er fremstillet af brandsikkert plastik og kan monteres sammen med 230V. Det er vigtigt at bemærke, at denne kontakt ikke er 3D-printet som andre modeller på markedet.

Det kan være overvældende at skulle sætte en ny enhed op, især når det kommer til smarte hjem-teknologier. Derfor tilbyder vi en overskuelig og brugervenlig guide til opsætning af Lightbee kontakten. Vi ønsker, at vores kunder føler sig trygge ved brugen af vores produkt, og derfor står vi altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål og problemer, der måtte opstå.

Lightbee er designet til at gøre dit hjem smartere og mere effektivt. Med denne smarte kontakt kan du have fuld kontrol over dit lys og skabe den perfekte atmosfære i dit hjem. Uanset om du ønsker at justere lyset fra din sofa eller mens du er væk hjemmefra, gør Lightbee det hurtigt og nemt for dig.

Vi er stolte over at kunne præsentere Lightbee, da produktet er skabt med fokus på kvalitet og funktionalitet. Det er vores mål at levere produkter, der imødekommer vores kunders behov og samtidig er brugervenlige. Vi tror på, at teknologien skal gøre vores liv lettere og ikke mere kompliceret, og det er netop det, som Lightbee er skabt til at gøre.

Den smarte kontakt er ikke kun en praktisk tilføjelse til dit hjem, men den er også designet med fokus på sikkerhed. Lightbee er fremstillet af brandsikkert plastik, hvilket giver dig ekstra tryghed i dit hjem. Vores produkt er designet til at give dig fred i sindet, samtidig med at det gør dit hjem smartere og mere funktionelt.

Vi er dedikerede til at skabe produkter af høj kvalitet, og det er tydeligt at se med Lightbee. Vi tror på, at teknologien skal skabe fordele for vores kunder og gøre deres hverdag lettere. Derfor er vores mål altid at levere produkter, der gør en reel forskel i folks liv.

Hvis du er interesseret i at lære mere om Lightbee eller har brug for hjælp til opsætning, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe med at gøre dit hjem endnu smartere og mere funktionelt med vores innovative produkter.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Flere detaljer

DKK 399,00

- +

Forventes på lager igen: 28/08/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
MaterialePC + ABS (flame resistant)