Front til ZigBee dreje lysdæmper
Koksgrå

5714255007572
Ny

Billigst på PriceRunner
Den koksgrå udskiftelige forside er designet specielt til at passe til Zigbee Dreje Lysdæmper til LK. Denne forside er lavet af høj kvalitet og er designet til at give et elegant og tidløst udseende til din lysdæmper.

Den koksgrå farve er perfekt til at blande sig ind i de fleste moderne indretninger og vil passe godt til mange forskellige farver og stilarter. Det neutrale udseende gør det nemt at integrere denne forside i ethvert rum uden at den skaber en forstyrrelse i indretningen.

Den udskiftelige forside er meget praktisk, da den kan skiftes ud efter behov. Hvis du nogensinde ønsker at ændre udseendet på din lysdæmper, kan du nemt gøre det ved at udskifte forsidens farve. Dette giver mulighed for at skræddersy udseendet på din lysdæmper, så den passer perfekt til dine præferencer og indretning.

Denne forside er særligt designet til at fungere med Zigbee Dreje Lysdæmper til LK, hvilket sikrer en problemfri pasform og optimal ydeevne. Den er let at installere og kræver ikke avanceret værktøj eller specialviden. Selvom udseendet er diskret, har denne forside ingen kompromis med funktionaliteten.

Lysdæmperen har et elegant drejehjul, der gør det nemt at justere lyset præcist efter dine behov. Med den udskiftelige koksgrå forside får du den ekstra bonus af et stilfuldt udseende, der passer perfekt til den avancerede teknologi indeni.

Udover sit æstetiske udseende, har denne forside også en holdbar og slidstærk konstruktion. Den er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer, at den kan modstå daglig brug og stadig bevare sit udseende og funktion i mange år fremover.

Alt i alt er den koksgrå udskiftelige forside til Zigbee Dreje Lysdæmper til LK en ideel tilføjelse til ethvert hjem eller kontor, der ønsker at opgradere sit lysstyringssystem med stil og funktionalitet. Med denne forside får du muligheden for at tilpasse udseendet på din lysdæmper, samtidig med at du nyder de avancerede funktioner og den enkle betjening.


IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand.

Flere detaljer

DKK 39,00

- +

Forventes på lager igen: 29/07/2024

 
Produkt information
Lys
Effekt og spænding
Dimensioner
Iframe