Filter

Pris
DKK 14 DKK 161
Erstat
10 W 26 W
Lysstyrke
500 lm 1700 lm
Forbrug
5 W 15 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

G24D (2 ben)

Prisgaranti på led projektører


Find den rette LED pære med G24D fatning

Står du og skal bruge en LED pære med G24D fatning? Så er du kommet til det rette sted. Hos MrPerfect kan du finde et stort udvalg af kvalitetspærer til fornuftig pris. Vi er specialister i LED lys, og vi har udvalgt de bedste pærer på markedet til vores kunder.

Når det kommer til LED lys, er der flere fordele at komme efter i forhold til traditionelle lyskilder som halogenpærer og glødetrådspærer. Du får et flot lys og en pære med lang levetid. Derudover får du en pære, der har et meget lavere forbrug. Du sparer dermed penge ved at vælge LED teknologien til.

I vores udvalg af LED pærer med G24D fatning, finder du pærer med to ben og en lang base på 21,8 mm. Foruden selve pæren sælger vi også tilbehør i form af en adapter. Adapteren fås både til E27 og E14. 

Hvilken kulør bør jeg gå efter?

Der er flere kulører at vælge mellem i MrPerfects udvalg af pærer med G24D fatning. Hvilken kulør du skal vælge, afhænger af, hvor pæren skal hænge – også sagt på en anden måde: hvilket formål pæren tjener. Når det kommer til kulør på pærer med G24D fatning, er der tre valgmuligheder i form af varm, kold og neutral.

For den varme kulør gælder det, at den er velegnet til hjemmet. Lyset afgiver en varm farve, som passer godt ind der, hvor man ønsker at opnå en hyggelig atmosfære. Den kolde hvide farve har et blåligt skær, og den bruges typisk i malerkabiner samt i akvarier.

Hvis du derimod er på jagt efter en pære med et fornuftigt lys til at arbejde i, skal du gå efter den neutrale kulør. Den viser ikke blå og gule toner, og dermed fremstår emner i dette lys helt neutralt i farven.

 

Pærer i høj kvalitet

Når du køber pærer hos MrPerfect, er du sikret lys i høj kvalitet. Lyskilderne i denne kategori af varer er produceret af det stærke danske brand LEDlife. LEDlife har været i gang siden 2010 og har set et marked, der er vokset og vokset i takt med, at både den almene dansker og industrien har fået øjnene op for LED teknologien.

Uanset hvilket formål du søger LED lys til, skulle det være til at finde på vores hylder. Og har du flere projekter, der kræver en god belysning, så se flere bud på fornuftige pærer og LED spots her. Skulle du mangle et specifikt produkt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon og mail og servicerer både private såvel som erhvervskunder.

Ofte stillede spørgsmål til LED pære med G24D fatning
Hvad er fordelen ved LED teknologien?
Med LED teknologien får du en lyskilde, der har en lang levetid. Derudover har pæren et meget mindre forbrug end traditionelle pærer som halogen- eller glødetrådspærer.
Hvad er specifikationerne for en LED pære med G24D fatning?
En LED pære med G24D fatning er en pære med to ben og en lang base på 21,8 mm.
Hvilken kulør skal LED pæren have for at give bedst arbejdslys?
Der er overordnet tre kulører at vælge i mellem. For at få det rette lys til at arbejde i, vil en LED pære med neutralt lys være at foretrække.