Filter

Pris
DKK 81 DKK 211
Erstat (watt)
24 36
Forbrug
12 W 18 W
Lysstyrke
1200 lm 2800 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
Filter

2G10 LED rør

Prisgaranti på led projektører


Få effektiv belysning med 2G10 LED lysstofrør

Har du brug for ny belysning på kontoret, på lageret eller på gangene? Så kan LED lysstofrør være en god løsning. Hos MrPerfect har vi et stort udvalg af lysstofrør. Og er det 2G10 LED lysstofrør, du er på udkig efter, er du kommet til det rette sted.
Lysstofrør er brugbare i flere industrier på store værksteder samt på skoler og lignende. Det skyldes, at LED lysstofrør er meget energieffektive. Med andre ord er lyskilden velegnet til at lyse større lokaler op. Samtidig er flere boligejere glade for netop denne type lyskilde som belysning til badeværelset eller køkkenet, hvor man også opnår en god belysning.
 

Utrolig lang levetid

Foruden er være en effektiv lyskilde, er der flere fordele ved et LED lysstofrør frem for traditionel belysning. Det ses blandt andet, når man kigger på, hvor længe LED lyset kan være tændt, før det skal udskiftes. Et LED lysstofrør har en meget lang levetid på 10-20.000 timer.
Til sammenligning har en halogenpære en levetid på cirka 2.000 timer. Derfor må lyskilder med LED teknologi siges at være en økonomisk fordel at skifte over til. Bemærk også at udvalget af 2G10 lysstofrørene er mærket med A++.
 

Hvordan skifter jeg til LED rør?

Bag MrPerfects udvalg af 2G10 LED lysstofrør, står det stærke danske brand LEDlife. LEDlife er kendt for sin høje kvalitet af produkter inden for LED lys. Virksomheden udvikler både lyskilder til private og erhverv. Heriblandt lys til væksthuse samt til skibe og offshore industrien.
Når det kommer til valg af det rette lysstofrør, bør du være opmærksom på at finde den korrekte længde. Du kan se længden på LED lyset ved at klikke ind på det enkelte produkt, hvor der står flere specifikke informationer.
Har du brug for at skifte til LED rør, kan du nemt gøre det ved at udskifte glimttænderen med den medfølgende LED-starter. Monter herefter LED røret. Det er også muligt at ombygge armaturet, så LED-røret får 230V direkte i den ene ende. Vil du vide mere om dette, så læs vores vejledning til belysning i værksted og garage.
 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du brug for at købe flere end 10 lysstofrør, eller er du installatør, kan du opnå en mængderabat hos MrPerfect. Kontakt os gerne pr. telefon eller via mail, så vi kan aftale nærmere.
Hos MrPerfect er vi specialister i LED lys, og vi har mange års erfaring på området. Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål – både fra private og erhvervskunder.
Ofte stillede spørgsmål til 2G10 LED lysstofrør
Hvilke formål er LED lysstofrør egnet til?
Der er mange steder, hvor LED lysstofrør er velegnet som lyskilde. Det gælder både industriområder såvel som på skoler og i de private hjem.
Hvor længe lyser 2G10 LED lysstofrør, inden de skal skiftes?
2G10 LED lysstofrør har en meget lang levetid på op til 20.000 timer. Dermed er det en gevinst rent økonomisk, fordi du ikke behøver at købe ny lyskilde så tit som ved traditionel belysning med halogenpærer.
Jeg har brug for mange lysstofrør til et større projekt. Hvordan kan MrPerfect hjælpe?
Hvis du har brug for flere end 10 LED lysstofrør, eller du er installatør, er du velkommen til at kontakte os hos MrPerfect for at få en mængderabat.